61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’da Bero’nun transferinden kaynaklanan transfer yasağı yeni yönetimin girişimleriyle kaldırılırken Başkan Ahmet Ağaoğlu, iyi tablo çizmedi. Özellikle son dönemde transfer edilen oyuncuların bonservis bedellerinin ödenmediğine dikkat çeken Ağaoğlu, yeni transfer yasaklarının gelebileceğine dikkat çekti. 
Ağaoğlu, “Ben kimseye hayal satmıyorum... Bir transfer yasağını kaldırdık, ama her an 2. 3.. 4. 5. Transfer yasağı.. Bu transfer yasaklarının nereye gittiğini herkes biliyor..  Puan silme küme düşürme.. Allah korusun.. İçinde bulunduğumuz durum bu.. “ dedi. 
Ağaoğlu, "Örnek vereyim.. Milan’dan alınmış 2 futbolcu var. Sosa ve Kucka.. Milan kulübüne 2 sine 10 milyon dolar bonservi bedeli 2 milyon dolar da menajerlik ücreti..
14 Şubat tarihinde Milan kulübü bu alacaklarından ötürü bir tek taksiti dahi ödenmediği için Trabzonspor kulübüne ihtar çekiyor..
Burak Yılmaz ile alakalı olarak Pekin kulübü 2 ayrı ihtar çekiyor..
2 milyon Euro, bonservis bedeli ödenmediği için..
Bunun ötesinde ilk geldiğimizde Akhisar Belediyenin 790 bin Euroluk Rodallega’nın bonservis bedeli ödenmediği için mahkemeden haciz kararı aldı. Salı günü haciz kararını suratımıza yapıştırdılar.
Akhisar kulübünü aradık rica ettik Haciz kararını geri çektiler. 4 takside bölerekten ödeme taahhütlünde bulunduk.  İlk taksiti ödedik" dedi.