Trabzonspor sahaya çıkıyor Volkan yok. Olabilir.  Ama Volkan’ın sahaya çıkmaması talimatla. Yusuf çoktan hak etmiş formayı. Ama illa başkan talimatıyla mı sahaya çıkacak?

Mustafa daha maç başlamadan sınıfta kalmış.

Koskoca ilk yarı pozisyon adına hiç bir şey yok. Tehlikeli olan; Trabzon’a gelen rakip, Trabzonspor’u hiçe sayarak rahat oynuyor.

Trabzonspor orta sahada kavga ediyor. Rakibe baskı yok. İleri ara pası yok. Rakibin üstüne baskı yok. Karadeniz temsilcisi ilk yarıda futbol adına sahaya taraftarı mutlu edecek bir şey koyamadı.

Şahsen beni oynanan futbol hayrete düşürmedi.  Çünkü bu kafayla bundan daha iyisinin olacağını beklemiyorum zaten. Hatta soranlara bu maçı kazanmamızın zor olduğunu söyledim. Kazanamaz mıyız? Şahsi olarak maçı çevirecek topçularımız var, onlar gününde olursa kazanırız. Ama ancak böyle kazanabiliriz.

İsmin Trabzonspor. Sahanda oynuyorsun ama maalesef rakibinden üstün hiçbir tarafın yok. Yani lafla peynir gemisi yürümüyor...

İkinci yarı Trabzonspor biraz daha yakışan futbol oynamaya başladı. Bunda Yusuf’un payı da epeyce vardı.  Hatta yaptığı plase vuruşun kale direğinin içine vurup dışarı çıkmasını da kimse anlayamadı.

Topa hakim olan kazanmak için hamle yapan Trabzonspor olmasına rağmen net pozisyonu bir türlü bulamadı. İkinci yarının hakikaten hakimi Trabzonspor’du. Enterasandır, hücumların çoğunda Yusuf’un katkısı büyüktü. Ama gel gör ki kazanmak için vurulacak son vuruş bir türlü ortaya koyulamadı. 76. dakikada geçen yıl bunu kim aldırdı denilen Brezilyalı Henrique nefis bir vuruşla takımını öne geçirdi. Böylece Trabzonspor üç altın puanı yine bu sezon patlama yapan Henrique ile aldı o kadar.

Trabzonspor’un bu sezon sıkıntı geçirecegini bir kez daha söyleyeyim.

Mustafa hocanın başkan talimatı ile değil kendi öz güveniyle Yusuf ve diğer Yusufları oynatması gerektiğini söylemek zorundayım.