Alım Yapılan Pozisyonlar ve Başvuru Şartları

Her mağazasında sayısız personel çalıştıran BİM, en az ilkokul mezunu olmak şartıyla farklı kategorilerde personel alımı yapacaktır. Başvurabileceğiniz bazı pozisyonları sizler için özetleyip listeledik;

Beden İşçisi (Genel): Hesap yapabilme ve reyon düzenleyebilme yeteneklerine sahip, BİM mağazasının içerisinde çalıştırılacak en az ilkokul mezunu personel alımı yapılıyor.

Depo İşçisi: Bim merkez depoda görevlendirilmek üzere en az ilkokul mezunu 21-35 yaş arası depoda sipariş hazırlama bölümde çalışacak  bay eleman alınacaktır.

Kasiyer: En az lise mezunu adaylar arasından kasiyer kadrosuna çok sayıda personel alınacak.

Ambar/Depo Görevlisi: BİM bünyesinde depo içerisinde çalışacak askerliğini yapmış 21-30 yaş arası en az ilkokul mezunu personel alımı yapılıyor.

Sevkiyat Görevlisi: BİM bünyesinde depo içerisinde sevkiyat bölümünde çalışacak askerliğini yapmış 21-30 yaş arası en az ilkokul mezunu personel alımı yapılıyor.

Şoför-Yük Taşıma: BİM Bünyesinde çalıştırılmak üzere,  25-35 yaş arası, E sınıfı ehliyete SRC ve psikoteknik belgelerine sahip, kamyon veya tır kullanabilecek şoförler alınacaktır.

Reyon Görevlisi: En az ilkokul mezunu adaylar arasından BİM'e reyon görevlisi personeli alımı yapılıyor.

Nasıl Başvurulur?

Bim personel alımı bağlantısı üzerinden ulaşacağınız sayfada detayları öğrenerek başvuruda bulunabilirsiniz.

Kimler Başvurabilir?

  • İlkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu olması
  • Güzel yüzlü,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Yoğun çalışmaya ayak uydurabilecek

adaylar başvuru gerçekleştirebilir.

Bim Hakkında

1995 yılında 21 mağazayla başlayan BİM, mümkün olan en uygun fiyat ilkesiyle müşterilerine hizmet veriyor. Çok sayıda özel markalı ürün ve 700 ürünlük portföyüyle Türkiye'de yüksek indirim modelinin ilk temsilcisidir.

Geçtiğimiz yılın verileriyle BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. Türkiye'de 6000'den fazla mağazaya ulaşmıştır.