ZERRE BAĞI OLAN GİDER

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, FETÖ sempatizanı olan kişilerin parti içinde olmayacağını belirterek “Zerre kadar bağı olan kişilerin kalbimizde de aramızda da kesinlikle yeri yoktur” dedi

ÖMEMLİ OLAN TESPİT ETMEK

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, AK Parti Trabzon Teşkilatı’nda Fetullahçı terör örgütüne sempati duyan kişilerin olup olmadığıyla ilgili çarpıcı araştırmalar yaptı. Cora, “ Burada mesele duruştur. Ya FETÖ’nün yanında yer alacaksın ya da reisin Cumhurbaşkanı’nın ve milli iradenin yanında duracaksın. Paralel yapıyla zerre kadar bağı olan kişilerin kalbimizde de aramızda da yeri yoktur. Bundan sonraki süreçte her şey ortaya çıkacaktır. Önemli olan böyle durumlarda kimin nerede durduğunun tespit edilmesidir” diye konuştu.

REİS NE DERSE O OLUR

Cora “15 Temmuz 2016 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin içerisindeki Fetullahçı Terör Örgütü mensupları tarafından yapılan kanlı darbe girişimi, milletimizin iradesiyle, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli duruşuyla birlikte püskürtülmüştür. Milletimiz, milli iradeye sahip çıkmıştır. O gün selalarla birlikte milletimizin meydanları doldurması, inşallah bir şükür namazıyla birlikte son bulacaktır” ifadelerini kullandı.

SONNOKTA 

HÜSEYİN TERZİ