BUGÜN DOĞANLAR:

Olaylara yaklaşım tarzları direk ve nettir. İletişim konularında oldukça başarılıdır.Yaşama sevinçle bakan kişilerdir. Gülmeyi ve güldürmeyi çok severler. Disiplinden hoşlanmadıkları için işlerine hiç kimseyi karıştırmak istemezler. Doğuştan yaşamın  artist ve aktörleridir.Doğal yeteneklerini sergilemekten hoşlanırlar. Bazen anlaşılmamaktan yakınırlar ve yaşamlarını kendilerine zindan edebilirler. İdeallerine bağlıdırlar. Tepkileri yavaş ama güçlüdür. Mükemmel bir hafızaya sahiptirler. Bilgiler üzerinde çok düşünür ve kararlı bir şekilde sonuca giderler. Ruhani yönlerini oldukça güçlüdür.. Bulunduğu ortamlarda düşüncelerini saklamayı yeğlerler. Yaşamda, eşten kazanılan paralarla başarı gelecektir. Her konuda özgüvenleri yüksektir. Aile kavramı onlar için yüce bir duygudur. Gizli bir kariyer tutkuları vardır.

KADINLARI:

Sosyal çevrelerde popüler olurlar. Çekici ve büyüleyici mizaçlarına mükemmel bir konuşma becerisi eklenmiştir. Seyahat etmeyi severler. Sanatkar ruhlu oldukları için, iş hayatında profesyonel bir başarı sergileyeceklerdir. İyi bir eğitim ile  edebiyat kabiliyetini birleştirerek, kendilerine yaşamda iyi bir kariyer sahibi olurlar. Sahiplenme yönleri çok güçlü olduğu için, aileleri ile içli dışlı yaşarlar. Kuruntulu ve alıngandırlar.

ERKEKLERİ:

Özgün ve araştırmacı bir zekaya sahiptirler. Yaşamda öğrenme istekleri; sınırlarını geniş tutmalarına neden olur. Araştırmayı ve keşfetmeyi severler. Hayatlarının ilk adımlarında çok fazla değişim yaşamalarına rağmen, ileri yıllarında sabit bir tablo ortaya çıkarırlar. . Yüksek hedefleri olan kişilerdir. Sadakat konusunda, duygusal sapmaları olabilir

ÇOCUKLARI:

Sessiz ve mahcup tavırları altında müthiş bir enerji saklıdır. Uslu ve düzenli bebeklerdir. Duygularını gözyaşları ile belli ederler. Hırsları inanılmazdır. Daha küçük yaşlarda gelecek planları yapmaya başlarlar. Büyümeye çok heveslidir.

GÜNÜN YORUMU:

Birçok sıra dışı kaçamak aşklar gündem kazanabilir. Toplumsal aşk cinayetleri gözlenebilir ve basının sıkı bir şekilde  takip edeceği olaylar gündeme gelebilir. Sanatçıların ve dansçılar için oldukça güzel bir konum. Meslekleriyle ilgili güzel başarıları yakalayabilirler İçinde bulunduğumuz şartları yeniden düşüneceğiz. Sınırlarımızı bilmek isteyebiliriz. Özellikle mantık ve duygu karmaşası yaşadığımız bu günde, isteklerimizde eski hesaplaşmaları bırakmalı ve teslimiyetçi bir ruhla hareket etmeliyiz. Bugün, ağır kaldırarak iskelet sisteminizi yormamalısınız. İçinde bulunduğumuz şartları yeniden düşüneceğiz.

GÜNÜN  RENGİ:

Kırmızı, çingene pembesi, parlak yeşil

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Begonya, feliks, sarı papatya, mavi gül

GÜNÜN KOKUSU:

Yasemin, sabun, nane

KOÇ:

Kendinizi zorlamadan isteklerinize ulaşabilirsiniz. Sabırlı olmayı denemelisiniz, Sonuç sizin lehinize gelişecek. Aşkı kendi istediğiniz tarzda yaşamaktan yanasınız. Sevdiğiniz kişi ile yaşadığınız sorunlar, hep özgürlük duygunuzdan geliyor. Kendinizi baskı altında hissettiğiniz zaman baş ağrılarınız artıyor. Olayları değiştirmenin mümkün olmayacağını biliyorsunuz.

BOĞA:

Yaptığınız işin sorumluluğunu, sizden daha iyi bilen yok. Çevrenize bunu anlatmanın çok zor olduğunu biliyorsunuz. Olaylara sessiz kalmayı yeğleyin. Her zaman mantığınıza sığınıyorsunuz. Partnerinizin, her konuda size hak vermesini bekliyorsanız, hata yapıyorsunuz. Fazla sorumluluk aldığınız için, kendinizi yorgun ve mutsuz hissediyorsunuz.

İKİZLER:

Çevre ilişkilerinizde, farklı algılanmanız son derece doğal. Herkesten farklı düşünerek istemeden dikkati üzerinize çekiyorsunuz.  Her konuda olayları üzerinize çekerken asla kötü niyetli değilsiniz. Kimseyle derdinizi paylaşmak istemiyorsunuz.  Kol ve bacaklarınızın hassas olduğunu unutmayın ve zorlayıcı hareketlerden vazgeçin.

YENGEÇ:

İş yaşantınızda gizli düşmanlarınız olduğu bir gerçek. Kinci değilsiniz ama bazen elinizde  olmadan onlara içerliyorsunuz. Duygularınız her zaman mantığınızın önüne geçiyor. Bazıları bu özelliğinizi kayıp gibi görse de, siz bu özelliğinizden memnunsunuz. Son günlerde çektiğiniz mide ağrılarının sebebi, olayları kafanıza fazla takmanızdır.

ASLAN:

İş yaşantınızda farklı bir sisteminiz var. Çevrenize kendinizi ispat etmeniz zor oluyor. Siz onlar için farklı bir dünyanın insanısınız. Aranızdaki iletişim zamanla sağlanacak. Sıradan aşklar size göre değil. Yaşadığınız her anın sizde anlamı olmalı. Yaşantınıza giren kişi, sizi kaybettiği zaman değerinizi anlıyor. Oldukça güçlü bir bünyeniz var.

BAŞAK:

Sistemli bir iş yaşantınız var. İşlerinizi disiplinli bir şekilde takip ediyor, sorumluluğunuzu en ince ayrıntısına kadar yerine getiriyorsunuz. Aşk da güven çok önemli. Biten aşklarınızın çoğu, yanlış anlaşılmak ve güvensizlikti. Oysa, sizi tatmin etmek o kadar kolay ki.  Sizi hasta edebilecek ortamlardan mümkün olduğu kadar uzak kalmaya çalışıyorsunuz.

TERAZİ:

Bugün, kararsız günlerinizin birini yaşıyorsunuz. Her konuda dengeli olmaya çalıştıkça gereksiz sorunlar sizi buluyor. Siz yine iç disiplininizi korumaya çalışın. Duyguların önemi, elimizden kaçtığı zaman anlaşılıyor. Yaşadığımız hiçbir şeyin kıymetini yaşarken anlamıyoruz. Bugün anılar yolculuğunda olabilirsiniz.. Muhteşem dengenizi bozmamalısınız.

AKREP:

Yaşantınızda her şey, ya hep ya da hiçtir. İkisinin ortasını bir türlü bulmayı beceremediniz. Çevrenizdeki herkes sizin enerjinize hayran. Güçlü bir mantık insanısınız.  Sevdiğiniz kişiye sürekli kendinizi anlatmakla zaman geçiremezsiniz. Her şeyinizle o kadar farklısınız ki sizi anlamak için uzun bir zaman gerekli.  Güçlü bir enerjiniz var. Sürekli bir koşuşturma halindesiniz.

YAY:

İyimser yapınızı başkalarının anlaması mümkün değil. Her zaman yanlış anlaşılmak gibi bir probleminiz var. Siz yine hiçbir şeye aldırmıyorsunuz. Sıcakkanlı yapınız yüzünden de, çevrenizde insanlar hiç eksik olmaz. Her zaman karşı cinsle aranda bir problem olacaktır. Suç sizde değil.Bir yere bağlanmaktan hoşlanmıyorsunuz.

OĞLAK:

 Ciddi ve tutucu davranışlarınız, girdiğiniz her çevrede artı puan getiriyor. Birine borçlu kalmaktan asla hoşlanmıyorsunuz. Yaşamda doğru olanı yapıyorsunuz. Aşırı dengeli hareket etmeniz, sevginizi yeterince yaşayamadığınız, zannedilse de siz en iyisini yapıyorsunuz. Gizlice izleniyorsunuz.

 İçinizde biriktirdiğiniz düşünceler, gerilime sebep oluyor.

KOVA:

 Hatalarınızı çok çabuk anlıyor ve geriye dönmeye çekiniyorsunuz. Sizi tanıyanlar bile, bu yönünüzü hala çözemediler. Anlaşılmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Duygusal ilişkilerinizde, özgürlüğünüzden vazgeçmediğiniz için, hep yarım kalmış aşklar yaşıyorsunuz. Sadece itiraf edemiyorsunuz. Bugün, dış etkenlerden çok çabuk etkileniyorsunuz.

BALIK:

İş arkadaşlarınızla aranıza koyduğunuz mesafe, yanlış anlaşılıyor. Onlar sizi seviyorlar ve uzak duruşunuza bir anlam veremiyorlar.  Derin duygularınızı, hiç kimsenin anlamadığını zannederek, çevrenize sitem ediyorsunuz. Onlar sizden daha mantıklı olmanızı bekliyor. . Hastalandığınız zaman çevrenizden  ilgi bekliyorsunuz.