Uğurlu Mahallesi Muhtarı Mustafa Kurt ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Gümrükçüoğlu, 5 kilometre uzunluğunda ve 25 metre genişliğinde çift gidiş geliş olacak yolun 2.5 yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

Başkan Gümrükçüoğlu, '61 Proje' içerisinde yer alan önemli vaatlerinden biri olan Uğurlu Karşıyaka yolunun yapımına başlanmasından dolayı mutluluk duyduklarını anlattı.

Gümrükçüoğlu, Trabzon'un önemli kuzey güney arterlerinden biri olacak Uğurlu Karşıyaka yolunun karayolları ağına alınmasında emeği geçen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'a, Milletvekillerine, Karayolları Genel Müdürü Cahit Turan'a, Karayolları Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Gümrükçüoğlu, bunun yanında bu yolun 18. madde uygulaması ve imar planlarının yapılması ile projesinin hazırlanmasında gayret gösteren belediyede çalışan tüm teknik elemanlarına, yol için sürekli talepkar olan ve gayret gösteren Uğurlu Mahallesi Muhtarı Mustafa Kurt'a teşekkürü bir borç bildiğini söyledi.

Uğurlu Mahallesi Muhtarı Mustafa Kurt da, Uğurlu Karşıyaka yolunun mahalleleri için çok önemli olduğunu belirtti. Kurt, yolda yapım çalışmalarının başlamasından dolayı mutlu

olduklarını ifade ederek Başkan Gümrükçüoğlu ve emeği geçenlere teşekkür etti.