Sıcak su talebimize yanıt alırken bazen sorunlarla karşılaşabiliriz. Bu sorunlar karşısında bilinçli tüketiciler olmak her daim önemlidir. Tabi bu sebeple de bilgi araştırması yapmak ya da bilinçli ve tecrübeli firmalardan yardım almak önemlidir. Kombitamircisi.com.tr de bu firmalar arasında ilk sırada yerini alır ve liderliğini korumaya devam eder.

Kombinizde Sıcak Su Problemi ile Karşılaştığınızda;

  • Öncelikle konutunuzda gaz olduğundan, kombinize gaz geldiğinden emin olmanız gerekir. Bu anlamda gaz vanaları açık durumda olmalıdır.

  • Ayrıca kombi su basıncı düşük ise bu sebeple de sıcak su problemi yaşanabilmektedir. Su basıncı 1 barın altına düştüğünde doldurma musluğu ile su basarak basıncı 1,5 bara kadar getirmelisiniz.

  • Ekranda hata kodu ya da arıza lambası yandığında cihazı resetlemelisiniz.

Tüm bu uygulamalardan sonra da sıcak su sorunu yaşıyorsanız eğer Vaillant kombi kullanıcısı olarak Ümraniye ilçesinden Ümraniye Vaillant Servisi’ne ulaşarak yardımlar alabilirsiniz. Firma konu hakkındaki yardımları uzman kadrosu ile sizlere sunmaya hazırdır.

Dilerseniz bilgi amacı ile https://kombitamircisi.com.tr/kombi/sicak-su-arizasi/ linkini kopyalayabilir, tarayıcınıza yapıştırarak da konu hakkındaki bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kombi Neden Sıcak Su Vermez?

Kombide bulunan hemen her parçanın görevi sıcak su sağlamaktır. Sıcak su arızalarında her zaman sorunu yerinde tespit etmek gerekir. Ancak bu şekilde doğru tespit ve müdahale ile sorun çözümlenebilir. Fakat Kombi Tamircisi olarak sizlere bu sorunda karşılaştığımız arızalı parçaları da sunalım…

  • Kombi sıcak su vermiyorsa; Tribün, ntc, ptc, üç yollu vana, anakart, fan, çift eşanjörlü kombilerde pompa, conta, plaka eşanjör gibi parçalarda sorun olabilmektedir.

Bu parçalardan birinde ya da birkaçında sorun olabilir. Önemli olan işi uzmanına bırakmaktır. Çekmeköy ilçesinde Baymak kombinizde sıcak su sorunu yaşadığınızda Çekmeköy Baymak Servisi’ne ulaşabilirsiniz. Çekmeköy ilçesinde başlatılan Baymak servis hizmetleri en iyi şekilde devam etmektedir.

Bunun yanı sıra Fatih ilçesinden Fatih Kombi Servisi’ni arayarak da yaşadığınız sıcak su sorununu belirtebilir uzman teknisyen yardımını gün boyu alabilirsiniz.