Hobilerin bir kısmı el işçiliğine dayanır ve belli bir üretim faaliyetlerinden geçer. Örnek olarak ahşap işlemeciliği, oymacılık ve kakmacılık, maket ve minyatür yapımı gibi bir hobi sahibi olabilirsiniz. Eğer böyle bir hobiye sahipseniz veya böyle bir hobi edinmek istiyorsanız mutlaka Proxxon marka ürünlerle tanışmalısınız. 

                Proxxon marka ürünleri tercih edenler genelde küçük amatör hobi sahipleridir. Bu hobi sahibi insanlar alman teknolojisi ile üretilen bu aletleri kullandıktan sonra etraflarına olumlu sonuçlar aldıklarını söylemektedirler. Hobi kullanıcıları tamamen amatör kullanıcılar olmasına rağmen profesyonel üst düzey bir teknoloji ile üretilmiş makinaları kullanıcılara kesinlikle tavsiye ediyoruz. Daha önce de belirttiğimiz gibi  hobi sanatı ile ilgilenenler ahşap ve metal işlemede bu ürünleri  kullanılmaktadır. Sıralayacak olursak ahşap oyma sanatı, ahşap maket sanatı, ahşap modelcilik, ahşap mimari işlemeciliği, yazı yazma oyma sanatı, minyatür kalıpçılık ve daha birçok alanda kullanılır.

Proxxon marka hobi aletleri Almanya’da ileri alman teknoloji standartlarında üretilmekte ve dünyanın birçok ülkesine ihraç edilmektedir. Garanti süresi 24 aydır. Türkiye’nin her ilinde servis sağlayıcıları ile hizmet vermekte olup, sağlayıcı ithalatçı firma olan reis makinanın bünyesinde servis verilmektedir. 

Her elektironik alet gibi bu ürünlerde de herhangi bir arıza ile karşılaşıldığı takdirde en yakın servis hizmeti veren yetkili servisine götürülmesi gerekir. Ürününüzün garanti kapsamı dışında kalmaması adına kesinlikle tamiratını kendiniz yapmaya kalkmayınız. 

Ürün alan kullanıcının ilk yapması gerekenler şey kullanma kılavuzunu detaylı bir şekilde okuyup temin ettiği aleti amacına uygun yerlerde kullanmaya özen göstermesidir.