Yeni çıkan araç modellerini yakından takip etmek, otomotiv sektöründe yaşanan tüm gelişmelerden haberdar olmak ya da araç almak için yetkili araç satış bayilerinden teklif toplamak isterseniz tüm bunlara ulaşmak için tek yapmanız gereken sifiraracal.com internet sitesini ziyaret etmek. Sıfır araç satın almak isteyen kişilere bu araçları zamandan tasarruf ederek çok daha kısa sürede bulabilmelerini sağlamak adına kurduğumuz sitemiz yürüttüğümüz titiz çalışmalarla araba karşılaştırma konusunda en çok tercih edilen sitelerden biri olmayı başarmış durumdadır. Beğendiğiniz araç modellerini sizler için karşılaştıran yazılımımız iki marka ya da modelin birbirlerine olan üstünlüklerini tek tek dökerek karar vermenizi kolaylaştırmaktadır.

Her biri otomobil tutkunu olan kişilerden oluşan uzman editör kadromuz sürekli olarak otomotiv sektöründe yaşanan gelişmeleri yakından takip etmekte ve araba kampanyaları ile ilgili tüm gelişmeleri günlük olarak paylaşmaktadır. Yani sıfır araç almak için uygun fiyat bekleyen takipçilerimiz için editörlerimiz günlük olarak paylaşımda bulunmakta, bu sayede kampanyalar için son başvuru tarihi içerisinde gerekli işlemleri tamamlamanıza olanak sağlanmaktadır. Sitemizin ana sayfası üzerinde yer alan arama motorunu kullanmanız durumunda satın almak istediğiniz araç modeli için size sitemizde bulunan yetkili araç satış bayilerinin teklif vermelerini sağlayabilirsiniz.

Yine bu bölüm üzerinden beğendiğiniz araçları işaretleyerek karşılaştırmalarda bulunabilir, kendi ihtiyaçlarınıza yanıt verebilecek en iyi araç modelini belirleyerek mümkün olan en iyi fiyatla satın almanın avantajını sadece birkaç tıklama ile sitemiz aracılığı ile yaşayabilirsiniz. Sitemiz tamamen sıfır araba satışına yönelik olarak çalışmakla beraber aynı zamanda elindeki aracı vererek yeni bir araç almak isteyen yani takasa girmek isteyen ziyaretçilerimize yönelik te hizmet vermekte olup kategorilerimiz aracılığı ile gelen tüm talepleri karşılamayı amaçlamaktadır. Kurulduğumuz ilk günden bu yana her geçen gün yazılımlarımızı gelen taleplere göre şekillendirmeyi sürdürüyor, ilk günkü heyecanımızı korurken deneyimlerimizle beslenerek iş potansiyelimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Sitemizi tercih eden bireysel ziyaretçilerimizin yanı sıra sitemiz üzerinden teklif veren yetkili satış bayilerimizin de satışlarını desteklemeyi amaçlıyor, bu amaçlar doğrultusunda çalışmalarımızı büyük bir özenle sürdürüyoruz.