İstanbul Valiliği'nin havai fişek, meşale ve yanıcı-patlayıcı maddelerin satış ve kullanımına yönelik aldığı yasak kararının ardından Trabzonspor taraftar grubu Gurbetçi Gençler de geleneksel etkinliğini bu yıl gerçekleştirmeyeceğini duyurdu.

Gurbetçi Gençler, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, İstanbul Valiliği'nin kent genelinde 16 Temmuz ile 28 Ekim tarihleri arasında havai fişek, işaret fişeği, meşale ile patlayıcı ve yanıcı maddelerin satışını ve kullanımını yasakladığını hatırlattı.

Açıklamada, her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Trabzonspor için bir meşale de sen yak" etkinliğinin, alınan yasak kararı doğrultusunda bu sezon yapılmayacağı belirtildi.

Taraftar grubu, açıklamasının sonunda ise yeni sezonda takımlarına destek vermeye devam edeceklerini vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Yeni sezonda deplasman tribünlerinde sevdamızı haykırmaya hep beraber kenetlenerek devam edeceğiz."

Kaynak: SOSYAL MEDYA