BUGÜN DOĞANLAR:
Duygusal ve kendilerine güvenen ilginç kişilikleri vardır. Özgürlüklerine çok düşkündürler. Emir almaktan hoşlanmazlar. Hırslı ve hızlı işleyen bir zekaya sahiptirler. Kendilerini dünyanın merkezi gibi görmekten vazgeçmeliler. Mülk edinme konusunda başarılı olacaklardır. İletişim kurma sanatını çok iyi bildikleri için, insan ilişkilerinde çok başarılıdırlar. Arkadaşlık ilişkileri mesleki kariyerlerinde yükselmelerine yardımcıdır. Tartışmaktan korkmayan bu kişileri ikna etmek kolay değildir. Bulundukları alana kendi damgalarını vuran marjinal ve sanatçı özellikleri vardır. Özel yaşantıları karışık olur. Bir çok aşk sorunları yüzünden duygusal çıkmazlara girerler. Çevre iletişimlerinde sezgileri çok güçlüdür. Olumlu olayları kendilerine mıknatıs gibi çekerler. Sürekli bir motivasyona ihtiyaç duydukları için,  özel dostlarını yanlarında görmek, onları mutlu eder. Titiz ve sorgulayıcı yapıları onlara başarı sunarken, yalnızlık duygularını da ön plana çıkarır.
KADINLARI:
Meraklı ve sorgulayıcı bir yapıya sahiptirler. Karşısındaki kişilerin zayıf noktalarını çok çabuk görürler. Kavgadan nefret eden bir yapıları vardır. Aşk yaşantılarına özenlidirler. İş yaşamlarında yükselmek için her türlü çabayı gösterirler. Bireyselliklerine değer verilmesinden hoşlanırlar. Kişisel özgürlükleri çok önemlidir.
ERKEKLERİ:
Evliliklerinde kaliteli bir beraberlikten yana oldukları için, eş seçimlerinde oldukça titiz davranırlar. Finans konularında şanslı ve üretkendirler. Mal mülk edinme konusunda beceriklidirler. Düşüncelerini kolay değiştirmedikleri için, derin bir anlaşmaya ve araştırmaya ihtiyaç duyarlar.
ÇOCUKLARI:
Sessiz ve sakin yapıları çevrelerini aldatabilir. Akıllı ve gözlemci yönleriyle ilgi çekmesini iyi bilirler. Matematiksel bir zekaya sahiptirler. Çözülmesi en zor problemleri bile kolayca çözerler. Garip ve ilgi çekici bir havaları vardır.
GÜNÜN RENGİ:
Eflatun, , acı yeşil, uçuk pembe
GÜNÜN KOKUSU:
Hindistan cevizi, kokonat, zencefil
GÜNÜN ÇİÇEĞİ:
Sarı gül, sarı menekşe, sarı papatya
GÜNÜN YORUMU:
Duygular ve mantık aynı anda ilerliyor. Bugün gökyüzünde değişimler var. Atak davranışlar içinde bulunurken, duygusal hatalar yapabilir ve istemediğimiz kişilere sözle verebiliriz.Televizyon kanallarındaki aykırı programlar gündem yaratacak. Sözler sivri ve duygular gergin olacak.Bankalar ve hazine bonoları ile ilgili faiz düzenlemeleri ön plana çıkacak. Çevremizde ilgi çekici davranışlar sergileyeceğiz ve yakın dostlarımızla iş birliği içinde olacağız. Fiziksel özelliklerimizle ilgili değişimler ve estetik güzelliklerimizle ilgili operasyonlar gündeme gelecek.
KOÇ:
Bugün  geri giden Merkür’le Venüs etkileşim içindeler. Sevdiğiniz işleri yaptığınız zaman  çok daha başarılı olduğunuzu bildiğiniz için, çevrenizin dikkatini çekeceğiniz işlerin planları rahatça yapabileceğiniz bir gün. Mantık ve akılcılığınızı doğru alanlarda kullanabileceksiniz. Kazançlarınız konusunda oldukça iddialısınız.
BOĞA:
Ay, sizin gibi sabit bir burç olan Kova’da  geri gidiyor.. Mesleki konularda yaratıcılığınızı özgürce ifade edebileceğiniz işleri tercih etmenize rağmen, bugün duygusal davranarak, kendi kendinize sorun yaratabilirsiniz. Karar vereceğiniz zaman, bireysel davranmanın avantajlarını farkındasınız. Çevresel faktörlerin etkilerini unutmamalısınız.
İKİZLER:
Hayallerinizi gerçekleştirme konusunda farklı istekleriniz mevcut. Özgürlükçü yönlerinizi değişik düşüncelerle süsleyerek, kendinize özel bir dünya yaratıyorsunuz. Bugün, Kova’da  ilerleyen Merkür’den ilginç bir etki alacaksınız. Partnerinizin düşüncelerinden etkilenmenize rağmen, belli etmek istemiyorsunuz.
YENGEÇ:
Merkür  geri giderken, duygusal ilişkileriniz, mantıklı bir şekilde ön plana çıkıyor. Temkinli ve dirençli bir yapı sergileyeceksiniz. Maddi konularda özgürce davranmanıza rağmen, yatırım konusunda değişik düşünceler içindesiniz. Yarım kalan işlerden hoşlanmadığınız için, planlı davranmanızda fayda var. 
ASLAN:
Merkür, zıt burcunuz Kova’da  geri gidiyor. Sosyal yaşantınızda işlek zekanız ve sivri  konuşmalarınız dikkat çekmenize neden olacaktır. Paylaşım içinde olduğunuz kişilerin sorunlarına köklü çözüm üretmenizin size de yararı dokunacağınızdan emin olabilirsiniz. Ailenizin yaşlıları ile güç birliği içindesiniz güvensiz yaşamayı sevmiyorsunuz.
BAŞAK:
Mars karşıt evinizde ilerliyor. Merkür  çalışma evinizde geri gitmeye başlıyor.. Birliktelik içinde  olacağınız kişilerde mantık arıyorsunuz. Bugün kaliteli toplantıların vazgeçilmez ismi olacaksınız. Yargılanmaktan hoşlanmadığınız için, çevrenize de, olumlu bir yaklaşım içindesiniz. Ailenizle farklı fikirlerine saygılısınız.
TERAZİ:
Yönetici gezgeniniz Venüs, Kova burcunda ve Geri giden Merkür’le iletişim içinde.. Aile ve sevdiklerinizin yararına iş yapmak istiyorsunuz. Bugün emlakla ilgili projeleriniz varsa, dikkatli olmalı ve iyi düşünmelisiniz.. Sevdiğiniz bir aile bireyinle ortak bir proje gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Sosyal yaşantınızla ilgili güzel bir gün sizi bekliyor.
AKREP:
Eviniz sizin için çok önemli ve yalnız kalmak istediğiniz zaman, inzivaya çekilmek için bir meditasyon alanınız oluyor. Bugün, yönetici gezegeniniz Plüton, ilişkiler konusunda sizi uyarıyor. Maddi kazançlarınızla ilgili geliştireceğiniz projelerin bütçenizi rahatlatacağı bir gerçek. Fakat isteklerinizde aşırıya kaçmamalısınız.
YAY:
 Dışa yansımayan fakat, sadece kendinize itiraf edebildiğiniz hisleriniz için hiç kimseye hesap vermek istemiyorsunuz. Yönetici gezgeniniz Jüpiter’in konumu, çevresel olaylarınızın maddi kazançlarınızla belli bir paralellik sağlamanıza neden olacak. Bugün, yüksek hedefleriniz var ve olaylara bakış açınızda hiçbir esneklik yok.
OĞLAK:
Plüton  burcunuzda ilerlerken, bugün, sezgilerinize güvenebilirsiniz., duygusallık konusunda aşırıya kaçabilir ve size uygun olmayan bir beraberlik konusunda kuşkularınız olabilir. Beraberliğinizi farklı bir sınavdan geçirebilirsiniz. Sanatsal olaylarla ilgili konular gündeme gelecek.  kontrollerinizi ihmal etmeyin.
KOVA:
Aşka bakış açınız gün geçtikçe değişiyor. Merkür, burcunuzda geri gitmesine rağmen  karşı cins üzerinde etkili olmak istemeniz, son derce doğal. Bugün, derin düşünüyor ve partnerinizin kusurlarını yargılama konusunda gerçekçi davranıyorsunuz. Yaşadığınız hayal kırıklıkların üstesinden gelmeyi iyi biliyor olmanız sizin için avantaj oluyor.
BALIK:
Ay’ın bulunduğu konum, Bugün, bilinçaltı düşüncelerinizin önem kazanmasına neden oluyor. Mesleki konular gündemde. Kendinizi bir takım kaoslardan uzaklaştırmayı denemelisiniz. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, farklı olma duygusundan bir türlü kurtulmanız mümkün değil. Her şeye rağmen, kişilik savaşınızı sürdürmeye devam etmelisiniz.