Milli arayı maç temposuyla geçirmek isteyen Trabzonspor, kendisine zorlu bir rakip seçerek bence doğru hamle yaptı. Rakip alt lig takımları olsa, eksik ve gedikleri tam anlamıyla göremeyebilirdik. Peki, görebildik mi bu maçta eksikleri? Maşallah fazlasıyla hemde...

İlk yarı o derece kötü bir oyun vardı ki ikinci yarıda takımın biraz kıpırdamasına bile "şükür" diyecek duruma düştük! Trabzonspor adına maçın en iyisi genç oyuncu Safa Kınalı'ydı... Hatta burada ufak bir parantez de açmak istiyorum; çok şeyler beklenen Safa, geçen sezondan bu yana ara ara şans bulmasına rağmen ilk defa o beklentilere yanıt verdi.

Yeni transfer Hugo da o bölgenin birinci adamı olduğunu gösterdi. Temiz müdahaleleri, hamleleri ve ayağa paslarıyla ilk sınavından iyi notla geçti ve gelecek maçlarda yanına partner aramaya başladı.

Gelelim maçın başında yapılan "hakem hatalarına tepki" maksadıyla, ilk 30 saniye topa dokunmama eylemine! Eylem etkisiz, maç bakımından da yersizdi... Şayet gerçekten ses getirmek istiyorsak, daha marjinal eylemlere ihtiyacımız var. Mesela ilk resmi maçta kazanacağımız ilk penaltıyı taca atalım ama skor durumu ne olursa olsun!

"Ama puan..." diye başlayan cümleleri duyar gibiyim! Yahu arkadaş bu sistem kupanı çalmış, penaltıyla birlikte sistemi de taca atacaksın ve puan kaybedeceksin, çok mu yani!

Bu yaptığınız eylem çok cılız oldu beyler! O iş öyle olmaz biline...