MÜZEYE HACİZDE BEKLENEN GELİŞME!

Bilindiği gibi Muharrem Usta’nın başkanlığında alacaklılar Trabzonspor müzesine haciz koydurmaya çalıştı. Hatta, görevliler müzeye gitti. Müzenin kapısına dayandı. Müze görevlileri adeta teslim oldu. Bunun üzerine Usta, Müze çalışanının kulüp ile ilişkisini kesti. Müzeye haciz işlemini sosyal medyadan öğrenen kulüp avukatlarının da sözleşmeleri fesih edildi. Trabzon yerel medyası olaya duyarlı oldu. Taraftar adeta, galeyana geldi. Sosyal medyada olay büyüdü, hacizci alacaklar müzenin kapısında geri döndü. Trabzonspor müzesine haciz gönderen Trabzon icra müdürü hakkında adalet bakanlığına suç duyurusunda bulundu.. Bu arada müzeye haciz konulması esnasında sessiz kalan tepki koymayan müze çalışanı, mahkeme kararı ile Trabzonspor’a geri döndü. Yönetim de bu görevliyi işe başlattı. Oysa, tazminatını verip işe döndürmeyebilirdi. Mevcut yönetimin bu konudaki tavrı taraftar bazında da tepki topladı.

Trabzonspor müzesine, icra takibi başlatan Trabzon icra müdürü Güldane Çolak, Trabzon’daki görevinden alındı. Ve Çorlu’ya müdür yardımcısı olarak tayini çıktı. Tenzili rutbe ile Çorlu’ya gölderilen icra müdürü böylelikte Trabzonspor’un müzesine yasalara aykırı olarak icra göndermenin cezasını da aldı.

HACISALİHOĞLU KİME HAKLISIN DEDİ!

Yayın danışmanımız Ali Savaş, Trabzonspor As Başkanı Hayrettin Hacısalihoğlu’nu bekleye tehlikenin metal yorgunluğu olduğunu belirtti. Bunun üzerine dün Savaş’ı adayan Hacısalihoğlu, Trabzonspor’un görünen ve görmeyen yığınla sorunu olduğu yığınla insan ve kurumla kavgalı bulunduğunu bütün rutin işlemlerin yürümesinde sıkıntılar doğduğunu ve Savaş’ı yazısında belirttiği ikazları nedeni ile haklısın dedi. Hacısalihoğlu, spor müdürümüz Hasan Tuncel’in ise sık sık kendini aramasının ise çok doğru olmadığını da belirtti.

Ali Savaş’ın Hayrettin Hacısalihoğlu’nun metal yorgunlum tehlikesi ile karşı karşıya yazısını okumak için tıklayın.

TRABZONSPOR’UN TRANSFERİNE KİM ÇOMAK SOKUYOR?

Başkan Ahmet Ağaoğlu, kulübün transfer etmek istediği futbolcularla ilgili olarak pazarlık masasına gelmeden, araya bir çok menejer girdiğini belirterek bir anda fiyat yükseliyor. Ve bu fiyatlara biz futbolcu almayız dedi.

Futbol dünyasında şöyle bir kural ve uygulama var.

Size kulüp olarak lazım olmayan futbolcuya rakipleriniz talip ise siz de talip olur ücreti yükseltir rakibinizin mali açıdan zarar görmesini istersiniz.. Bunu en çok yakan kulüp ise Fenerbahçe. G.Saray ve Beşiktaş da birbirlerine bunu yapılor. Bu istanbul’ın üç takımı birbirine bu hamleyi yaparken bu yıl da Trabzonspor’u da kapmasa alanları içine aldı. İranlı stoperin kafasının karışmasında araya giren F.Bahçe’nin ortak çalıştığı menejerler oldu..Bu nedenle hiç de futbolcu hiç de ciddi olmayan bir mazeretle pasaportun elimden alındı dedi. Böyle bir uygulama yok. Ama Fener’in menejerleri araya girince, kafası karışan futbolcu pazarlığın kızışmasını bekledi. Trabzonspor da bu oyuna gelmedi başkan biz de seni almıyoruz dedi… Transfer piyasasında böyle hamleler yapılıyor ve Trabzonspor’a da en çok F.Bahçe yükleniyor.

TRABZONSPORLULAR FRANSA DEDİ…

Pazar günü oynanacak olan dünya kupası finalinde, Trabzonsporlu futbolcular çoğunluklu olarak Fransa’yı şansı gördüler. Kaptan Onur Burak, Yusuf, Abdülkadir Fransa derken genç futbolcular Hırvatistan sürpriz yapabilir dedi. Teknik direktör Ünal Karaman ise, kimin kazanacağı önemli değil kaliteli bir final maçı olsun. Heyecanlı bir 90 dakika izleyelim.. Trabzonspor’un yabancı futbolcuları da istisnasız Fransa dedi.. Ünal Karaman bugünkü 3’üncülük maçı ile final maçını takımla izletecek.

CAMİANIN KAFASI KARIŞIK.

Trabzonspor As Başkanı Hayrettin Hacısalihoğlu’nun Trabzonspor ile ilgili bir düşüncesi fikri inancı var. Ve bu fikir düşünce ile inancı değişmiş değil. Hacısalihoğlu, Trabzonspor bir futbol takımı futbol haricinde bir spor dalı ile uğraşmamalı. Hacsalihoğlu geçmişte yine yönetici iken, hentbol, voleybol, atacılık, basketbol, yüzme, eskrim, güreş gibi dalları kapatmıştı. Şimdi de aynı yöntemi hayata geçiriyor. Basket takımını karşı kulübün takındığı tavır Hacısalihoğlu’nun Trabzonspor futbol kulübüdür anlayışından kaynaklanıyor. Bu durum özellikle basket takımına karşı alınan tavır ile camianın kafasını karıştırdı..

ALTIN KOLYENİN GAZİSİ.

Trabzon futbolunda aklın kolye futbol turnuvası bir ekoldur. Bu turnuvaya lisansı olmayan mahalle takımları katılır ve çok yetenekler de bu takımların içinden çıkardı. Trabzonspor’da 80 yıllarda altın kolye futbol turnuvası çok revaçta çok ilgi görüyordu. İddialı maçlar da oynanıyordu. Son yıllarda ise turnuva unutuldu.Bizim neslin uşakları girişimi Altın kolye turnuvasını yaşatmak için son 5 yıldır bayağı uğraş veriyor ve turnuva ilk yıllarındaki gibi de ilgi görüyor. Turnuvanın meyde iletişim sorumlusu gazeteci arkadaşımız Serdar Şahin turnuva bayraklarını asarken merdivenden düştü ve kolunu bir çok yerden kırdı.. Şahin’e geçmiş olsun diyor, altın kolyenin gazisi olarak, görev ve sorumluluğundaki yüksek hassasiyeti taktir ediyoruz…