OLAY TV, TRABZON OFİSİ… 

Eski bakanlardan Cavit Çağlar’ın sahibi olduğu Olay TV’nin yayın hayatına başlayacağı şu günlerde, babiali’de art arda transferler yaparak adını duyurdu.. 
Kimi, Haber kanalı olacak TV’nin gizli sahibinin Ekrem İmamoğlu olduğunu söyledi, kimi kanalın muhalif olacağını belirtti… 

Cavit Çağlar ise, ‘habercilik yapacağız” dedi…. 

Dünden itibaren Olay TV’nin Anadolu’da da bazı büroları olacağı bu bürolardan birinin de Trabzon’da olacağına dair söylentiler yayılmaya başladı… 
İmamoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı olmasından sonra istanbul’a gidip makamında ziyaret eden 3 gazeteciden birinin Olay TV Trabzon büro şefi olacağı, iki siyasi muhabir ile bir spor muhabirini bünyesinde barındıracağı iddia edildi.

Ekrem İmamoğlu’nun siyasi geleceğinde önemli bir rol oynayacağı iddia edilen Olay TV’nin Trabzon’da büro açması, İmamoğlu’nun gelecekte Trabzon’u da dizayn edeceği yönünde kanaatleri pekiştirdi..

Bu arada Trabzon’dan birçok gazeteci dostumuz Ekrem İmamoğlu’na aracı koyarak Olay TV’de çalışmak istediklerini ilettiler..
İletiler o kadar çok ki, İmamoğlu ekibi şaşırmış durumda…


61SAAT’İN HABERİ ÜLKE GÜNDEMİNDE

Dün Erhan Esespehlivan ile Tayfun Çöpçü’nun Maçka Akarsu Mahallesinde dere üzerinde yapılan 3 HES’e ilaveten 4 ‘üncü bir HES inşaatının başlaması ile doğanın katledildiğine dair haberleri, görüntüleri ile herkesi şaşkına çevirdi. 

Sağ duyulu herkes de “böyle de olmaz ki”dedi…

Görüntülerin yayınlanması ile bir anda olay ülke gündemine oturdu.. 

Bir çok doğa sever TV kanalı, haber kanalı, 61saat’ten görüntüleri istedi.. 

Haber bültenlerinde yer verilmek üzere bilgiler aldı…. 

Özellikle Çanakkale’den bir yerel kanalın temasa geçip duruma ilgi göstermesi özellikle anılan il’de Kaz dağlarındaki çevre katliamı nedeni ile çevreye duyarlılıkları açısından bizi de etkiledi..

Erhan Esaspehlivan ve Tayfun Çöpçü, kamu yararı olan bir habere imza atarak, gazeteciliğin gereğini yaptı.

İLGİLİ HABERE OKUMAK İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYIN

Şimdi bu katliama karşı ilgililerin ne yapacağı..

Valilik ne yapacak?

Çevre il müdürlüğü ne yapacak

Büyükşehir Belediyesi ne yapacak

Maçka belediyesi ne yapacak..

3 HES varken 4’üncü HES’e izin veren irade kim..?

Kamuoyu bunun aydınlanmasını istiyor..

TRABZONSPOR SONUNDA RESMİLEŞTİ…

Dile kolay tam 7 ay sonra Trabzonspor Kulübü kapılarını açtı, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde hem oyuncuları hem de yeni hocayı görme fırsatımız oldu. 

Hocanın açıklamaları ise oldukça dikkat çekiciydi..

Herkesin dert yandığı sakatlık sorusunu muhabirimiz Hasan Tüncel yöneltti. Newton burada hava şartlarından bahsederek çimlerin zarar gördüğünü de adeta üstü kapalı itiraf etti. Çalıştığı personellerden memnun olduğunu ifade eden Newton ayrıca ilerleyen süreçte yeni uyguladığı antrenman sisteminin de bu sakatlıklarda etkili olduğunu kaydetti. 

Barış Yurduseven’de Sörloth, Afobe ve kadronun yeterli olup olmadığını sordu.

Uzun zamandır duymadığımız resim açıklamalar burada geldi. Sörloth’un Trabzonspor’da devam etmek istemediğini aktaran Newton noktayı koydu.

Afobe’yi ise tanıdığını ifade eden Newton bilgisi dahilinde olduğunun altını çizdi, bu da önemli bir detay dı. 

Newton’un önemli bir donesi ise “kadronun yetersiz” olduğuydu…. Yönetimden talepleri var yönetim de finansal durumu kendisine anlatmış bunun da farkında… 

Bakıldığında Trabzonspor’un bu tür resim açıklamalara ihtiyacı vardı, iyi de oldu. Hoca basını basın da hocayı tanıdı. 

Ayrıca bir parantez de basın mensuplarına 20’ye yakın basın mensubu antrenmanı takip etme fırsatı buldu, belli ki onlar da özlemişler….


TRABZONSPOR’DA KRİTİK ADIM…!

Trabzonspor sağlıkta yeni bir yapılanmanın içerisine girdi. Direkt başkandan gelen talep doğrutusunda bu birim tamamen değişime uğradı. 

İlk etapta Hakan Ayaz ile yollarını ayıran Trabzonspor Kulübü Ayazı’ın yerini 2 doktorla doldurdu. 2 tane daha fizyoterapist almayı planlayan Bordo Mavili kulüp yapıyı tamamen değştiriyor.

Trabzonspor Kulübü Fiziksel Performans Merkezi'ne 4 kuvvet antrenörü, 2 spor bilimci, 1 kondisyoner ve 1 rehabilitasyon uzmanı alacak. Burada önemli detay ise spor bilimcileri… Bu noktada biraz araştırma yaptık görevin tanımı şu şekilde; 

Her yaş grubundan bireylerin, spor branşlarına seçimi, yönlendirilmesi, geliştirilmesi, yetenek modellemesi, performans analizi, her tür spor dalı kondisyonerlik, antrenman programlarının hazırlanması ve antrenörlük uygulamaları, bunlara dayalı araştırma geliştirme faaliyetlerini yürütme bilgi becerisine sahip nitelikli kişidir.

Spor Bilimcisi ve Spor Teknoloji Bölüm Sorumlusu, oyuncuların takımda sık yaşanan sakatları en aza indirgerler.

Ve de Sağlık ekibine yani fizyoterapistlere yardım eder. Yani anlaşıldığı üzere bir bağlayacı ve detaycı bir görev. Trabzonspor’a ne derecede fayda sağlayacağını hep birlikte göreceğiz.


AK PARTİ ORTAHİSAR’DA DİKKAT ÇEKEN… 

Şehrin en büyük ilçesi Ortahisar’da Ak Parti’nin ilçe başkanlığı ile ilgili olarak yoğun kulis faaliyetleri sürüyor..Her aday kendine göre bir yol çizdi.. Adaylar arasında yer alan Dündar Ayyıldız dikkat çekici ziyaretleri ile gündemi belirliyor… 

Ayyıldız önce kurucu ilçe başkanı Mustafa Yanmış’a gitti.. 

Çalışma ofisine giderek, ilçe başkan adaylığını ve gerekçelerini anlattı. Sonra Ortahisar’da efsane ilçe başkanı olarak bilinen Ergin Aydın’a da uğradı. O’na da hedeflerine amaçlarını anlattı..

Bu iki ziyaret ile Ayyıldız partinin iki duayen isminin de gönlünü aldı… Edindiğimiz bilgilere göre ilçede adı ilçe başkanlığına geçen isimlerden hiç biri bu iki parti kanaat önderini ziyaret etmemiş..
 

TRABZON DEVA, SAĞ GÖSTERDİ, SOL ÇAKTI

DEVA Partisi Trabzon’da teşkilatını kuramaz deniliyordu. 

İl başkanlığına görevlendirilen Gökhan Onur, kimsenin beklemediği bir anda il teşkilatını belirledi, kamuoyuna açıkladı…

Bazı kesimler tarafından alttan alttan istifa edecek algısı yaratılmak istense de bekledikleri gibi olmadı. 

İLGİLİ HABERİ OKUMAK İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYIN

Deva Partisinin Trabzon’ da İl Başkanı olarak açıkladığı işadamı Gökhan Onur tüm bu iddialara inat dik duruşundan ve verdiği karardan geri adım atmayarak çalışmasını tamamlayıp yönetim kurulu listesini dün kamuoyuyla paylaştı.

 Ailesindeki siyasi karşıtlığa rağmen kararından ve ilkelerinden taviz vermemesi takdirlik bir durum, kendisini tebrik ediyoruz. 

 Gelelim Gökhan Onur’un listesine.  

Bazı isimler gerçekten Trabzon siyasetinde sivrilmiş bazı isimler ise hiç tanınmamış.  

Belli ki siyaseten yıpranmamış isimler özellikle seçilmiş.  

Yaş ortalaması da diğer siyasi partilere göre oldukça düşük dinamik aktif sahada görev yapabilecek siyaset yaparken işi kendine yük olmayacak isimler özellikle tercih edilmiş.