Trabzonspor’da en tehlikeli süreç..!
Takımın ve camianın şampiyonluğa kilitlendiği şu günlerde diken üzerinde, ip genişliğinde bir sınırda, duruyoruz.
Bu pozisyon ve ruh hali özellikle biz gazeteciler için geçerdi.
Her şeyin şampiyonluğa kilitlendiği şu günlerde, yönetimin ve takımın içindeki bazı bildiğimiz olumsuzlukları çok fazla gündeme getirmiyoruz.
Ki, doğru olan da bu.

Şimdi susma ve hedefe kilitlenme anı.
Ama, bazen öyle ağır hatalar yapılıyor ki, hem Trabzonsporluluğumuz hem de camiaya olan saygımız ve en önemlisi mesleki sorumluluğumuzla bu hataları gündeme getirmemek, doğru değil.
Mesela, bunlardan biri


Visca’nın kurumsal iletişim departmanı vasıtası ile hazırlanan tanıtım videosu. Cem Yılmaz’dan örnekleneni.
Efendim Cem Yılmaz TT imiş ondan faydalandı.
Kurumsal iletişimin başındaki kimse, Cem Yılmaz’ın Fener’in  şike sürecinde, algı operasyonu için TT olan sanatçılarla “Adalete Fener yak” klipinde oynadığı bilinmiyor mu..?
Efendim, o başka bu başka..
Şimdi bunu dile getirmenin zamanı mı..?
İyi de, twetter geçmişine bakar, yönetimden istifasına istediğinize ne diyelim..
Hadi, bunları dillendirmeyelim.


O zaman Rıdvan Dilmen’i de küstürmeyin.. Şampiyonluk kutlamalarına gelmek istediğini belirtti.  O zaman davet edin gitsin. Kurumsal iletişim açısından bir eksiğimiz kalmasın..
Bu departmanın başındaki kadın görevli  arkadaşımız bunu da yapar artık..

***

Peki ya buna ne demeli?
Visca’nın Cem Yılmaz’dan esinlenerek, hazırlanan tanıtım videosuna Cem Yılmaz’dan dolayı getirdiğimiz eleştirilere özellikle ergen taraftarlar hemen tepki koyacak.
Bu ergenlerin da sağı solu belli olmuyor.


Takım şampiyonluğa oynuyor.. Biz gazetecilere üç maymunu oynayın diyor.
Eeee, peki kendileri takım için sahada ter akıtan Hüseyin Türkmen için demediklerini bırakmıyor.. Hem maç öncesi, maç anında, maç sonunda.

Sizin dedikleriniz, şampiyonluk mücadelesi yapan takıma zarar vermiyor mu..?

***

Söz savunmanı..
Trabzonspor yönetiminde, Pazarlama-Halkla İlişkiler ve Medya iletişiminden sorumlu yönetim kurulu üyesi Serdar Ekrem Şirin’e bu Cem Yılmaz olayını sordum.
Bana özetle, şunları söyledi;


“Arkadaşlar böyle bir şey düşünmüşler. Ben de olumlu buldum. Cem Yılmaz’dan da izin aldık. Fenerbahçe’nin de peşinden koşan birini transfer ettik. Ama bunun için Cem Yılmaz’ı seçmedik.. Son gösterisinde Karadeniz Türkülerini çok iyi betimledi. Buradan yola çıktık.. Çok gerilere takılmamamız gerek....”
Şirin, Cem Yılmaz seçiminde kendisine çok eleştiri gelmediğini de özellikle bahsetti.. Ama şöyle bir eleştiri gelmiş.. “Bu klibi niye 19.07’de yayınlamadınız…”

***

MİNİK KARGAM DEDİ Kİ..!

Ve Minik Kargam sonunda daktilomun pardOn klavemin başına kondu.. 
“Hani benim yemim”dedi.. 
Ne yemi dedim, açmısın.. 

Aç değilim ama bülbül gibi ötmem için bir şeyler atıştırmak gerek dedi misal gösterdi..”Bak yeğinin kuzusuna sek viski veriyor.. Ben viski istemem süt de olur” deyince, pahalı da olsa markette koştum bir hazır süt aldım.. 
Kaseye doldurdum, bir iki fırt aldı ve başladı konuşmaya..
-Bak yakında siyasette fırtınalar kopacak(mış) Meydan civarında böyle bir söylenti duydum.. Meydan Parkında Ak Parti’ye bakan masaların birinde partinin tanıdık isimleri kendi aralarında konuşuyorlardı.. Duyduğuma göre erken seçim var(mış) Bunun için yapılan ankette sadece Salih Cora öne çık(mış) A.Metin Genç anketi patlat(mış)
Sadece bu mu diyorsun..?


-Olur mu..? CHP’den de bir haber vereyim dedi başladı gaak gaklamaya.. İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ile milletvekili Ahmet Kaya’nın hala arası açık(mış).. CHP örgütü bundan rahatsız(mış) Partinin sözü dinlenir bir ağabeyi yok(muş)ki. Bu küskünlüğü gidersin(miş)
İyi partiden haber yok mu..?
-Olmaz mı? Millet İttifakı, büyükşehir belediye başkan adayı kontenjanını iyi parti’de karar kıl(mış).. Hüseyin Örs, aman ihale bana kalmasın diye çekingen davranıyor(muş) ama görünen o ki ihale ona kalacak(mış)
Başka ileteceğin konu yok mu..?
-Oooo elbette var. TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’la ilgili ileri geri menfi söylentiler çıkartan Ak Partili ileri gelenlere Elazğı’dan partili bazı büyükler ara(mış)lar… Ali kardeşimiz sahipsiz değildir.. Eleştiri dozunuzu alçaltın de(miş)ler… Yani Elazığ Trabzon kolluyor(muş).. Buna Elazığ Trabzon’a fırça attı da deyibilir(miş)iş.
Trabzonspor’dan bir bilgi vermedin.

-Pişmiş aşa tuz katma.. Trabzonspor’dan şu sıralar bir şey diyemem. Demem de.. Takım şampiyonluğa oynuyor. Tesislerde uçuyorum ama kulağımı tıkıyorum. Kuş bakışı idmanları izliyorum..
Minik Kargam’dan bu günlük bu kadar..

***

ZAYTUNG
> Fatih Terim, Başkan Burak Elmas'ı tecrübe kazanması için sezon kadar Niğdespor'a kiralama karatı aldı...