AK PARTİ İL BAŞKANI GÜNNAR : TÜRKİYE'NİN İSTİKBALİ İÇİN

 Seçimleri nasıl takip ettiklerini sizzler için fotoğrafladık. Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı’nın tüm katlarında ayrı bir heyecan var. En üst kat kozmik oda. Bilgiler bu odaya geliyor. İl Başkanı Adnan Günnar ve partinin üst kademe görevlileri buradan ilk bilgileri alıp 15 dakikada bir basın mensuplarına aktarıyorlar.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar Türkiye’nin bugün istikbali için santık başına gittiğini ve gelen ilk sonuçlara göre Ak parti’nin sandıklarda önde çıktığın belirterek ‘Halkımız herşeyin farkında ve bunuda sandığa yansıttıklarını gelen ilk sonuçlarla görüyoruz. Seçimin ülkemize ve şahrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum’ ifadelerini kullandı.



CHP İL BAŞKANI KARAN : İNANIYORUM

Sandıklar açılmaya başlandıktan sonra seçimde iddialı olan partilerden CHP'nin üst düzey yöneticileri sayım sürecini Atatürk Alanındaki Seçim Koordinasyon Merkezi'nde takip ediyor.

Partililer için burada geniş bir salon ayrılırken sonuçlar ise Halk Tv'den takip edilecek. Seçim Koordinasyon Merkezi'ndeki salona partililer yavaş yavaş gelmeye başlarken, İl Başkanı Yavuz Karan 61saat'e seçimin ilk değerlendirtmesini yaptı. Karan, "Seviyeli bir seçim oldu. Şimdi söz milletimizde. Biz iyi hazırlanmıştık. Çok gayret gösterdik, emeğimizin karşılığını şimdi açılacak sonuçlarla alacağımıza inanıyorum" dedi.



MHP İL BAŞKANI DEMELİ : SAYGI DUYACAĞIZ

 Sandıkların açılmasına başlanmasının ardından, Trabzon'da bir diğer iddialı parti MHP İl Başkanlığı'nda da hareketlilik yaşanmaya başlandı. Seçim sonuçlarını takip etmek için partililer MHP İl Başkanlığı'na gelmeye başladı. Daha sandıkların açılmasının ilk dakikalarında bile MHP İl Başkanlığı'nda yoğun bir kalabalık hakim. Seçim sonuçlarını makam odasında takip eden MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli "Heyecanlı bir seçim oldu. Sabah saat 07:00'da biz de gittik oyumuzu kullandık. Ardından diğer sandıklara geldik. Gördüğümüz tablo halkımızın seçimi büyük ilgi gösterdiği yönünde oldu. Buda demektir ki, milletimiz artık bir değişim istiyor.  Sonuçlar ne olursa olsun biz buna saygı duyacağız. Sonucunda bu halkımızın kararı. Biz bu seçimde halkımızın teveccühü ile galip çıkacağımıza inanıyoruz" dedi.