Ankara'dan sıcak haber geldi. Saat 12'deki toplantı sonrası Ak Parti Genel Merkezi, Trabzon İl Başkan Adayı Adnan Günnar olduğunu açıkladı. Resmi olmaması ile bilrikte genel merkezin Adnan Günnar'a, Faruk Kancayı ve Mustafa Yanmış'ı listesine alması şartıyla tek başına aday olabileceği önerildi. Kanca ve Yanmış'ın, Günnar'ın listesinde olmak gibi talepleri bulunmadığını ve bu teklifi kabul etmeyeceklerini genel merkeze söyledikleri iddia edildi. Adnan Günnar'ın ise Kanca ve Yanmış ile liste yapılması şartına sıcak baktığı öne sürüldü.





devamı 2.sayfada...

Ankara’da az sonra başlayacak olan ikinci tur görüşmelerde, Genel Merkez’in Adnan Günnar’dan yana tavrına, Faruk Kanca’nın da aday olmak istiyorum diretmesi üzerine;

Trabzon’da iki başkan adaylı seçimin önü açılıyor.

Genel Merkez, kendi adayını lanse ettikten sonra bir ikinci adayın seçime girmesi ile ilgili sürece izin verecek.
Böylelikle Trabzon’da önceki seçimlerde olduğu gibi tarih tekerrür edecek.

Kulislerde İl Başkan adayı olacağına kesin gözü ile bakılan Mustafa Yanmış’ın da iki adaylı seçime gidilmesi yönünde görüş belirttiği bilgisine ulaşıldı.

Tarihin tekerrür edeceği bu seçimlerde de genel merkezin işaretlediği adayın kazanamaması halinde, yine tarihin tekerrür ederek Trabzon’un alışık olduğu bir sürec de başlamış olacak.

ANKARA’DAN AYRINTILAR 61SAAT.COM’DA

İLK HABERLER BURADA

AK PARTİ’DEKİ SÜRECİ ANINDA 61SAAT.COM’DAN KATİP EDİN

Daha fazlasını öğrenmek için 3.sayfaya geçiniz.

devamı 3.sayfada...

Görüşmelerde bir sonuca varılamadı. Bu nedenle görüşmeler yarın saat 12:00'a ertelendi. Gümrükçüoğlu, Günnar, Yanmış ve Kanca yarın saat 12:00'da yeniden AK Parti binasında Erdem ile bir toplantı gerçekleştirecek. AK Parti Trabzon heyetinde şuanda binadan ayrıldı.

Ak Parti Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, Yanmış, Kanca ve Günnar'ı görüşme odasında toplantıya çağırdı. Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da görüşmeye beklendiği ancak henüz orada bulunmadığı için görüşeme odasına girmedi.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Ankara'dan yeni bir haber daha geldi. Gelen bilgilere göre Ak Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Ankara görüşmesine 1 saat rotarlı gitti. Günnar'dan önce Genel Merkeze giden Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Başkan Adayı Faruk Kanca ve il başkanı olması yönünde baskı gören Mustafa Yanmış direk Kocaeli Milletvekili ve AK Parti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Fikri Işık'ın odasına girerek görüşmelere başladı. 1 saatlik görüşme sonrası AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar'da Genel Merkez'e gelerek görüşme odasına girdi. Genel Merkez'deki 4 ismin daha sonra Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem ile görüşecekleri öğrenildi…

YÜZ YÜZE GÖRÜŞME BAŞLADI

Ak Parti Trabzon il başkanlığı ile ilgili süreç başladı.
Ankara genel merkezde genel merkez yetkilileri önce üç adayla yüz yüze tek görüşmeye başladı.
Şu anda il başkanı Adnan Günnar, genel başkan yardımcısı ile görüşüyorlar.
Diğer iki kişi Mustafa Yanmış ve Faruk Kanca kendisine gelecek sırayı bekliyor.
Tek tek yapılan görüşmelerden sonra toplu halde görüşme de yapılacak.

Toplantı öncesi detayları öğrenmek için 4.sayfaya geçiniz.

devamı 4.sayfada...

Adnan Günnar, Mustafa Yanmış ve Faruk Kanca genel merkeze geldi. Genel Başkan Yardımcısı Eşref Erdem’in makamında bir araya gelecek olan üçlünün ön görüşmesine Kocaeli Milletvekili Trabzon Müfettişi Fikri Işık’da katılacak.

BAŞBAKANLA GÖRÜŞME ERTELENEBİLİR

Bugün Trabzon il başkanının belirlenmesi ile ilgili görüşmede Ankara’ya çağrılan üç ismin, Başbakan ile görüşmesi bugün ertelenebilir. Genel Merkez koridorlarında böyle bir söylenti var

GÜMRÜKÇÜOĞLU DA ANKARA’DA

Bu arada sürpriz bir şekilde temayüllere aykırı olarak il başkanının atanacağı istişare toplantısına Belediye Başkanı O.Fevzi Gümrükçüoğlu da çağrıldı. Gümrükçüoğlu saat 14.25 itibarı ile henüz genel merkeze gelmedi

KANCA GENEL MERKEZDE

Öte yandan yine 14.25 itibarı ile Adnan Günnar ile Mustafa Yanmış da genel merkezde değiller,Yanmış 61saat.com’a “Sanırım görüşmemiz saat 15’e sarkabilir” dedi. Kanca ise “Ben de yeni geldim, ilgili kata çıkacağım” dedi.

ANKARA’DAN AYRINTILARI 61SAAT.COM’DAN TAKİP EDİN

ANKARA GÖRÜŞMELERİNDE NE KARAR ALINDI?

İL BAŞKAN ADAYI KİM İŞARETLENDİ?

ÖNCE 61SAAT.COM’DAR ÖĞRENECEKSİNİZ?

BİZDEN AYRILMAYIN...