AK Parti Genel Merkezi, Trabzon genelinde 7 Haziran genel seçimlerinde sandıkta müşahit olarak görev alacak olan partilileri eğitimden geçirmeye başladı. İl Başkanı Revi, eğitim toplantısında partililere şu öğüdü verdi: ”6 milletvekilliğinin 6’sını da almak için sandıklara namusumuz gibi sahip çıkacağız. Sandık müşahitleri seçim zaferimizin gerçek kahramanları olacak.” dedi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından organize edilen ‘Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ toplantıları kapsamında Trabzon Ortahisar İlçesine bağlı Soğuksu, 1 Nolu ve 2 Nolu Erdoğdu Mahallelerindeki ‘Sandık Yönetim Kurulu’ toplantılarına katılan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, sandıklarda görevli partililerine seslenirken, “6-0’ın gerçekleşmesi için sandık yönetim kurullarının disiplini ve organizesi çok önemlidir. Trabzon’da 6 milletvekilinin 6’sının da AK Parti tarafından kazanılması ile 400 milletvekili hedefinde şehir olarak görevimizi yerine getirmiş olacağız” dedi.
EN ANLAMLI GÖREV ONLARIN
Trabzon’da 6 Milletvekilliğini kazanmak için sarf ettiği sözlerle iddiasını birçok kez hatırlatan Başkan Revi, “Hedefimiz doğrultusunda partimizin hem üst kademe hem de en alt kademesine kadar bütün temsilcileriyle bir araya geliyor ve stratejimiz üzerinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Türkiye genelinde 81 ilde yapılan ‘Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ toplantılarını biz de Trabzon’da 18 ilçede belirli mahallerimizde gerçekleştirdik. 7 Haziran genel seçimlerindeki hedefimize ulaşmada en anlamlı ve en onurlu görev sandık yönetim kurulundaki arkadaşlarımızındır.” ifadelerini kullandı.
SEÇİMLERE HER DAİM HAZIRIZ
Mahalle Sandık Yönetim Kurulu toplantılarına 3 Ana Kademe, 3 Kadın Kolları ve 3 Gençlik Kolları üyesinin katıldığını ifade eden Başkan Revi, “Bu çalışmalarımız bir hazırlık çalışmasıdır fakat Trabzon’da her daim seçimlere hazır bir teşkilata sahibiz. Teşkilatlarımıza dün de olduğu gibi bugün de ve yarın da güvenimiz tamdır. Allah’ın izniyle milletimizin de desteğiyle hedefimize ulaşacağız.” şeklinde konuştu. Başkan Revi’ye toplantılarda İl Başkan Yardımcıları Mahmut Yazıcı, Ali Faik Hacıoğlu ve Halil İbrahim Demirtaş da eşlik etti.