61 SAAT HABER SERVİSİ – Berkay Güntekin

CHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Celal Akaç bugün düzenlediği basın toplantısında Ortahisar İlçe Başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Akaç, “Partimizin bayrağının Ortahisar burçlarından bir daha inmemek üzere dalgalanması için, ne yapılması gerekiyor ise yapmak üzere, aday oluyorum” sözleri üzerine 61saat’e konuşan  AK Parti Ortahisar ilçe Başkanı Temel Altunbaş “2009’da oraya bayrağı indirmemek üzere diktik” dedi.

VATANDAŞLA İÇ İÇEYİZ!

Bayrağın inmemesi için her şeyi yaptıklarını söyleyen Altunbaş “O bayrağın orada kalması için vatandaşla iç içeyiz. Dertlerini dinliyoruz, sorunları için çalışıyoruz. Gayret ediyoruz. Onlarda karşılığında bayrağı orada tutuyorlar. 24 saat vatandaşımızlayız onun gereğini yapıyoruz ve çalışıyoruz.” dedi.

20 SAAT ÇALIŞIYORUZ!

Altunbaş “Bizim 24 saatimizin 20 saati çalışmakla geçiyor. Tek başımıza çalışmıyoruz. Teşkilatımızla çalışıyoruz. Onların derdini dinlemeye sorunlarına el uzatmaya çalışıyoruz. Bunu yapacaklarsa eğer buyursunlar. Keşke yapsalar. Bizimde istediğimiz odur. Biz milletin iradesine saygı duyarız.” ifadelerini kullandı.

DERTLERİNİ DİNLİYORLARSA BUYURSUNLAR...

Temel Altunbaş “Biz 2009’dan bu yana hatta 2002’den bu yana milletin derdiyle dertlenerek yardım etmeye devam ediyoruz. Tekrar diyorum eğer bunları yapacaklarsa vatandaşla iç içe olup dertleriyle dertleneceklerse buyursunlar.” diye konuştu