Her gün farklı bir program ile gündeme gelen ve seçim sürecini tüm teşkilatlardan önce başlatan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı bugün  2 Nolu Bostancı Mahalllesi’nde partililer ve vatandaşlarla bir araya gelerek mahallenin sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.

Masa başında siyaset olmaz diyen Altunbaş ‘İlçe yönetimimiz öylesine aktif ki her gün her sabah, her akşam ayrı bir program icra ediyorlar.

Hepsine katılarak vatandaşımızın sadece seçimden seçime değil her zaman yanlarında olduğumuzu dile getiriyoruz. Bugünde 2 Nolu Bostancı Mahallesi’nde Ortahisar İlçe teşkilatımız, Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç ve Milletvekili aday adayımız Erdem Sürmen ile halkımızı dinledik.

Yaptığımız hizmetleri ve projelerimizi anlattık. Şükrolsun halkımız partimizden de yerel yöneticilerimizden de memnuniyetlerini dile getirdiler.

Ufak tefek unutulmuş sorunları yerinde tespit edip not aldık. Trabzon’un tüm mahalleleri gibi Bostancı Mahallemiz’i de Trabzon’un en yaşanılabilir mahallesi yapacağımızın sözünü verdik. Çalışmalarımız devam edecek. Makamlarda oturarak siyaset yapılmaz, yöneticilik yapılmaz. Halkın yanında olan kazanır, dua kazanır, tecrübe kazanır, bilgi kazanır. Ak Parti bugün başarısını buna borçludur halkın yanında olmaya borçludur. Allah Razı olsun halkımız bize güç veriyor bizde onların verdiği güç ile daha güzel hizmetler yapmanın gayretini göstereceğiz’ ifadelerini kullandı