Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Trabzonlu hemşerimiz Mustafa Varank, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkan ve üyeleriyle birlikte TOGG’u ziyaret etti. Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’na yapılan ziyarette ise dikkat çekici bir isim de yer aldı. 
2017’de sosyal medyada attığı bir tweetle yerli otomobilin yapılamayacağını ifade eden CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’da bu ziyarette yer aldı. 
Ziyarette Bakan Varank ve TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, milletvekillerine çalışmalar hakkında bilgi verdi.  TOGG CEO’su Karakaş, Gemlik’teki fabrikanın 1,2 milyon metrekare alanda kurulduğunu belirterek “Akıllı cihazlarla ilgili teknoloji ile ilgili merkezlere yakın. Bursa’ya yakın Kocaeli’ne yakın” dedi.
Ziyarettin en dikkat çekici anlarından biri ise Bakan Varank’ın davetiyle komisyon üyesi Tarhan’ın TOGG’un direksiyonuna geçmesi oldu. 
Bu sırada TOGG CEO’su Karakaş’ta, Tarhan’ın yanında oturarak otomobilin teknik özellikleri hakkında bilgi verdi. 
Hatırlanacağı üzere Tarhan, 2017'de attığı tweet’te yerli otomobilin yapılamayacağını ifade etmişti. Tarhan o dönem sosyal medyadan, “Yerli otomobil yapacağız derken 40 milyon Avro çöpe gitti. Hatta 40 da değil, 47 milyon Avro. 
Vatandaşın hayalleriyle oynamayı bırakın. 
Otomobil yapmak, yol yapmaya köprü yapmaya benzemez. Müteahhitlik işi değildir. 
Bilgi ister, teknoloji ister, donanım ister” ifadelerini kullanmıştı.