Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, teröre çözüm konusunda CHP'den herhangi bir öneri gelmediğini söyledi.

"Meclis açıldığında gelin elimizi taşın altına koyalım" çağrısı yapacağız diyen Başbakan Erdoğan, teröre çözüm konsunda "İmralı ile görüşmeler olabilir" diye konuştu

Başbakan Erdoğan, Şimdi biz kendilerine çağrıyı ayrıca ne oldu hani ekiplerimiz beraber çalıştıracaktık diyeceğiz. Meclisin açılmasıyla beraber. Müşterek olarak çalışmaya başlasın arkadaşlar elimizi taşın altına koyalım. Bu arada imralı ile ilgili görüşmeler yine olabilir. Çünkü farklı farklı şeyler uyduruluyor. Bunlardan birtanesi imralı öldü öldürüldü. Kardeşinin oraya gitmesini istedik işte gitti gördü geldi." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, akaryakıt zammı ile ilgili eleştirilere cevap verdi.

Dünya akaryakıt fiyatlarındaki artışı zamlara gerekçe gösteren Başbakan Erdoğan, kötü bir haber de verdi:

Başbakan Erdoğan, "Kış aylarına girildiğinde doğalgaza zam yapacağız." dedi.

Başbakan Erdoğan, "Şu andaki zam bizim dengelerle alakalı bir zam olmuştur. Özellikle de doğalgaz noktasında sabırlı gittik ama dünyadaki akaryakıta gelen zamlar nedeniyle biz bu zammı yapmak zorundaydık. Bu zamlar yapılmadığı takdirde hazineden ödüyorsunuz. Ve bu sizleri aynen komşu ülkeleri göz önüne alırsanız zamanında müdahaleler yapılmadığında görüyorsunuz biz aynı duruma düşmek istemiyoruz... Doğalgaza kış gelmeden bir zam gelecek gibi gözüküyor o zaman. Zaten kıştan önce böyle birşey olmasın dedik ama kışa girerken böyle bir adımı atacağız" dedi.