CHP 34. Antalya İl Olağan Kongresi, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. 614 delegenin katıldığı kongrede İstanbul Milletvekili Nur Serter bir grup CHP'li tarafından yuhalanırken, delegelerin oturması gereken yerde delege üyesi olmayanların oturması nedeniyle de tartışma çıktı. CHP'nin eski İl Disiplin Kurulu Başkanı Mahmut Yıldırım'ın bu duruma itiraz etmesinin ardından eski il yöneticilerinden Levent Kırdar, “Salonu provoke ediyorsun” dedi. Bunun üzerine ikili arasında kürsü önünde tartışma çıktı. Tartışmaya son vermek için parti üyeleri ile birlikte CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan da kürsüye çıktı. Üç il başkan adayının yer aldığı kongrede partililerin yuhalamaları devam ederken, yükselen tansiyonu düşürmek için Divan Başkanı Nur Serter “O çektiğiniz her yuh CHP'nin alnına karadır. O yuhlar CHP'ye yakışmaz. Birbirini yuhalayan bir parti iktidar olamaz” dedi.

Herkesin birbirine saygı göstermek zorunda olduğunu söyleyen eski Antalya Milletvekili Nail Kamcı da,“Birbirimizi sevmek zorunda değiliz, ama saymak zorundayız. Yuh sesleri hangi noktadan gelirse gelsin bu partiye yakışmıyor. Küfür ve hakaret, bunlar CHP'nin özü değildir” şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanlığı’na yeniden aday olan Özer Ülken'in yanı sıra aday listesinde Devrim Kök ve Mustafa Erdem'in de ismi yer aldı. Kongre salonuna birkaç saat geç gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ise, aralarında önceden yaşanan tartışmalardan dolayı delege üyeleri ile görüşmedi. Oylama sonuçlarının akşam saatlerinde belli olacağı bildirildi.