Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden istifa ederek Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan Davut Çakır, “Trabzon’un Adamı” sloganıyla Trabzon’u karış karış gezmeye devam ediyor.

 Parti Teşkilatları, Sivil Toplum Kuruluşları ve Çarşı Pazar ziyaretleriyle Trabzon’un her kesimine ulaşan Çakır, MÜSİAD Trabzon Şubesi ile Anadolu Akıncılar Derneğini ziyaret etti.

 Anadolu Akıncılar Derneği Başkanı Adem Kasap ve Dernek üyeleriyle sohbet eden Çakır, daha sonra da MÜSİAD Trabzon Şubesini ziyaret ederek Şube Başkanı Aydın Birincioğlu ve Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet etti.

 HALK MECLİSLERİMİZLE BAŞLADIK

Trabzon’u her zaman bir bütün olarak değerlendirdiklerini ifade eden Çakır; “Batısıyla, doğusuyla, güneyiyle, merkeziyle bu şehir bir bütündür. Bu şehri yönetirken de sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte hareket etmeliyiz. Biz 1995 yılında İstanbul Pendik Belediyesi’nde çalışmaya başladık. O günden beri 20 yıldır Sivil Toplum Kuruluşlarımızla birlikte çalışıyoruz. O zamanlar en değer verdiğimiz çalışmalarımızdan biri de halk meclisleri toplantılarımızdı. İnşallah Milletvekilliği dönemimizde halk meclisleri toplantılarımız yeniden hayata geçireceğiz” dedi.

 688 MUHTARIMIZIN TELEFONU KAYITTA

Aday adaylığını açıkladıktan sonra ilk iş olarak muhtarları ziyaret ederek çalışmaya başladıklarını hatırlatan Çakır; “Trabzon’umuzda 688 tane mahalle muhtarımız var ve hepsinin telefonu bizde kayıtlı. 1435 Derneğimizin de telefonu bizde kayıtlı. İlçe ziyaretlerimizde özellikle mahalle muhtarlarımızı ziyaret ederek onlarla bilgi alış verişinde bulunduk. Onları toplumumuzun süzgeci olarak görüyoruz. Her vatandaşımıza birebir ulaşamayabiliriz ama muhtarlarımıza ulaştığımızda bütün mahallemizin sorununa ulaşmış oluyoruz” diye konuştu.

 STK’LARIMIZIN YANINDA DEĞİL İÇİNDE OLACAĞIZ

Sivil Toplum Kuruluşlarını sadece ziyaret etmenin yeterli olmadığını belirten Çakır; “Seçim zamanları STK’ları ziyaret eden siyasetçilerden değiliz. 9 aylık görev süremizde ve adaylık çalışmalarımızda bu şehrin STK’larıyla birlikte hareket etmeye ihtiyacı olduğunu gördük. İnşallah bizler STK’larımızın yanında değil, içlerinde olacağız. Trabzon’umuzun tüm sorunlarını birlikte çözüme kavuşturmanın gayretinde olacağız” ifadelerini kullandı.