Halen Birleşmiş Milletler Kalkınma Teşkilatında (UNDP-Türkiye) Kıdemli Danışman olarak görevini sürdüren deneyimli bürokrat, 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinin ne derece önemli olduğunu ifade eden açıklamalarına devam etti.
 
Dr. Küçük konuşmasında, "Ülkemiz AK Parti Hükümetleri ile birlikte artık 20 yıl, 30 yıl hatta 50 yıllık uzun dönemli planlar yapmaya ve büyük hedefler ortaya koymaya başlamıştır. Kendi kimliğini ve tarihten gelen ağırlığını yeniden hissetmeye başlayan bu aziz millet, ilk AK Parti iktidarı ile birlikte kendine olan güvenini ve sarsılmaz inancını ortaya koyarak, ilk büyük hedef olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı 2023 büyük hedeflerini belirleyebilmiştir. Bu hedeflere ulaşmada her defasında farklı gerekçe ve oyunlarla önü kesilmeye çalışılan ülkemiz, halkının tam desteğini yanına alan güçlü iktidarımız sayesinde, emin adımlarla inandığı yolda yürümektedir.Başta Cumhurbaşkanımız Sayın R. Tayyip ERDOĞAN ve takiben Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU liderliğindeki AK Parti iktidarlarının siyasi ve sosyal alanlarındaki başarı çalışmaları ile yakalanan istikrar ve ekonomi alanındaki gerçekleştirilen çok büyük gelişmeler, toplumumuzun refah seviyesini yükseltirken, faiz lobisini tedirgin etmiş, ülkemizin kalkınmasını istemeyen iç ve dış mihraklar; halkı sokağa dökme, terörist saldırılar ile kaos ortamı oluşturma, manipülasyonlar ile ekonomimize darbe vurma gibi oyun üzerine oyunlarla, hızlı kalkınma hamlemizi sekteye uğratmaya çalışmaktadırlar.Halkımızın feraseti ile tüm bu oyunlar her defasında bozulmuş, 7 Haziran seçimleri ile de planladıkları emellerine ulaşamayacaklardır. İnşallah halkımızın yine büyük desteği ile çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmada ve ileri demokrasi anlayışını yakalamada yeni kurulacak AK Parti hükümetimiz emin adımlarla  yürüyüşüne devam edecektir" dedi.
 
Dr. Küçük, sözlerine şu ifadelerle son verdi “Mevcut onurlu geçmişi ile milli kimliğimize sahip; bilgili, bilinçli, deneyimli insanlarımızla bu ülke daha nice hamleler yapmaya  adaydır.  Bu iradeyi gerçekleştirecek güç kendilerinde fazlası ile mevcuttur.”