AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş yönetimiyle Sanayi’le çıkarma yaptı, esnafa teşekkür etti dertlerini dinledi. Esnafın tepkisi ise ilginçti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerindensonra teşekkür ziyaretlerine ara vermeden devam eden Ak Parti Ortahisar İlçe yönetimi bu kez Trabzon-Erzurum yolundaki  Fatih Sanayi Sitesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’inde katıldığı ziyarette İlçe Başkanı Temel Altunbaş sanayi esnafına gerek yerel seçimlerde gereksede Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterdikleri yoğun ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkür ettiklerini söyledi.

Küçük ve orta ölçekli sanayilerimizin Trabzon’un bacasız fabrikaları olduğunu belirten Altunbaş ‘Bu işyerlerimizde ekmeğini helalinden kazanan, akşama kadar yağın, kirin, pasın altında emek mücadelesi veren kardeşlerimiz çalışmaktadır. Onları ziyaret etmek. Onlara teşekkür etmek bizim en asli görevimizdir.

Buradaki insanlarımız olmasa,

Trabzon’da ekonomi sekteye uğrar. Trabzon’daki ustalalarımız sadece Trabzonumuza değil, tüm Karadeniz’deki illere hizmet verebilen bölgenin en işi bilen en başarılı ustalarıdır.

Hatta Türkiye sınırlarını da aşan bir namları var.

Bunu da sanayi sitelerimizdeki yabancı plakalı araçlardan anlayabiliyoruz.



Özellikle Gürcistan tarafından kaliteli işçilik için ilimize gelen çok sayıda araç olduğu bilgisi bana verildi

Ustalarımızın böylesine başarılı işler çıkarması onlara karşı olan sorumluluğumuzu kat kat arttırmaktadır.

Ben tüm ustalarımıza ve sanayi esnafımıza, çırak kardeşlerimize ve ailelerine tekrak tekrar partimize olan güvenlerinden ötürü teşekkür ediyorum’ dedi.

BİZE YENİ YER LAZIM

Sanayi sitesi esnafı seçimlerden söyle bu tür ziyaretlere alışmamış olsalar gerek siyasileri belediye başkanı ile karşılarında görünce şaşırdılar.

Bazıları ‘Hayrola yeni bir seçim mi var’ demekten kendini alamadı.

Esnaf siyasilerden özellikle Trabzon’a yakışır yeni bir sanayi sitesinin yapımı konusunda ısrarcı olarak ‘Fiziki şartlarımız çok kısıtlı. Tırlar, kamyonlar. Otomobiller aynı yerlerde tamir ediliyor.



Bazen bir tır sanayi sitesinin bir aralığını tamamen kapatıyor. Yollar üzerine çekiler tırlar büyük tehlike arzediyor.
Birçok vatandaşımızda bu tırlar yüzünden hayatını kaybetti.

Sanayi sitelerinin komple ele alınması bizlere yeni fiziki şartları daha iyi olan yerler yapılmasını istiyoruz.

Ayrıca,sanayi sitemizin temizliği ve kötü yerlerin asfaltlanması konusunda da sizlerden destek bekliyoruz’ 



GENÇ: GEREKEN NE İSE YAPILACAK

Ziyarete katılarark esnaf ile sohbet eden Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’de esnafın sorunlarına hakim olduğunu belirterek ‘Temizlik konusunda gereken hassasiyeti göstermeye devam edeceğiz.

Yeni sanayi siteside zaten seçim beyannamemizde var. Bunun için çalışmalarımız sürüyor. Hepsi birlikte olmasada kademeli olarak sizleri, fiziki imkanları daha uygun olan yerlere taşıyacağız.



Büyük araçlarla küçük araçlar için ayrı ayrı siteler oluşturmayı planlıyoruz.

Sizin bizlere olan güveninizi ve desteğinizi boşa çıkarmayacağımızdan emin olun’ ifadelerini kullandı.