Bağ-Kur Sanayi Sitesi mevkiinde esnaf ziyaretlerine devam eden Ortahisar Belediye Başkan adayı Nazım Özcan çalışmaları anlatarak vatandaşın isteklerini dinliyor. Belediye başkan adayı Özcan esnaf ziyaretleri esnasında araçlarını tamir ettiren vatandaşlarla da sohbet etti.

Beraberindeki Meclis Üye adayları ile birlikte 30 Mart yerel seçimler öncesi sanayi esnafından destek isteyen Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar Belediye Başkan adayı Nazım Özcan bazı esnaflar tarafından baklava ile karşılandı. Başkan adayına yoğun ilgi gösteren sanayi esnafı mevcut belediye yönetiminden duydukları rahatsızlıkları dile getirerek, “ 5 sene geçti hala Volkan ağabeyin taktığı lambaları kullanıyoruz. Ondan sonra hiçbir hizmet göremedik. Volkan ağabey buraları her hafta yıkatırdı, şimdi aylardır bekliyoruz. Bizim için Volkan ağabey varsa Nazım Özcan’da vardır. Trabzon’u Trabzon’un uşaklarına emanet edeceğiz” diyerek başkan adayına destek vereceklerini belirttiler.


Gördüğü yoğun ilgiye karşılık veren Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar Belediye Başkan adayı hiç bir esnafı atlamadan her esnafla sohbet ederek , “Ben şimdi buradayım, yarında burada olacağım. Herkes yapılan anketlerden bahsediyor. Benim anketim elini sıktığım vatandaşlarım. Neredeyse günde bine yakın kişiyle tokalaşıyor, kısa kısa sohbet ediyorum. Halkımızın bize güveni ve samimiyeti en üst seviyede. Bunun sandığa yansıyacağından en ufak bir şüphem yok. Trabzon’un uşakları Trabzon için geliyor. Biz bu şehrin evlatlarıyız. Belediye Başkan’ı olduktan sonra bu şehri tanımayacağız. Nerede ne var? Hangi bölgede ne sorun var? Esnafın, halkın genel ve bölgesel sorunları neler?  Bunların hepsini gayet iyi biliyorum. Çünkü bende bu şehirde yaşıyorum. Seçimi kazanamazsam bile bu şehirde yaşamaya devam edeceğim. Bizler bu şehre ait insanlarız” dedi.