Şehrin yarınlarının çok aydınlık olduğunu dile getiren Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr.Nihat Tosun, en büyük şanslarının arkalarında  Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun olması olduğunu söyledi.
 
Ziyaretler kapsamında sağlık kurumlarını gezerek bilgi alışverişinde bulunan Prof.Dr.Nihat Tosun, Şehir Hastanesinin Trabzonumuza kazandırılmasının en önemli önceliklerinden biri olduğu,  Bir hastane planlarken mevcut ihtiyaçların karşılanması ve gelecek projeksiyonu iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Tosun. “Sağlık Turizmi Trabzon'da ki hastane yatırımları için çok büyük önem arz etmektedir. Turistin geleceği yer, çevresi ve benzeri etkenler şehir hastanesinin yapımı  için önemli etkenleri oluşturmaktadır.Azerbaycan, Gürcistan ve Kafkasya'nın tamamı için sağlık turizminde ilk öncelik Trabzon olacaktır.Bu manada Sayın Cumhurbaşkanımız ve sayın Başbakanımızı Şehir Hastanesi ile ilgili iradelerini ortaya koydular.Bizlere de düşen şehrimizin  tüm dinamikleri ile birlikte çalışmalarımızı yapıp projenin biran önce hayata geçirilmesini sağlamaktır” dedi.