AK Parti Ortahisar İlçe Başkan Adayı  Ömer Odabaş'tan adaylık süreci ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Odabaş yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi : 30 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan Trabzon’umuzun en büyük ilçesi Ortahisar’da AK Parti İlçe başkanlığına talip olduğumuzu açıklamıştık. 
Yola çıktığımız arkadaşlarımızla birlikte, her gün bu hizmet halkasına yeni isimler ekleyerek  kongre sürecini devam ettiriyoruz. 
Hemen hemen tüm mahallelerimize, tüm sokaklarımıza girdik. Halkımızla, esnafımızla, işçimizle, gencimizle yaşlımızla kucaklaştık. 

Delegelerimiz ile bire bir sohbetler yaparak, onların görüşlerini dinledik. Bugüne kadar yaşanan güzelikleri, kırgınlıkları, küskünlükleri, unutulmuşlukları sorguladık. Aynı şekilde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

Biz Ortahisar İlçe başkanlığına bir başkan seçtirmek için değil, tüm teşkilatlarımızla yönetebileceğimiz bir yönetim biçimi oluşturmak için yola çıktık.  
Tek gayemiz AK Parti’ye gönül vermiş tüm gönüldaşlarımızın kabul göreceği bir Ortahisar teşkilatı oluşturmaktır. 
Kırgınlık, küskünlük, dargınlık olmadan bu partiye hizmet vermiş tüm kesimlerin rızasını alarak Ortahisar İlçe Başkanlığı yönetimi görevini yürütmek istiyoruz. 

Zaten teşkilatlarımız, bu partide kimin ne olduğu neler yaptığını, neler yapabileceğini ziyadesiyle biliyor. Çünkü partinin gerçek sahipleri onlar. Bunları konuşup da partimizi kamuoyunda tartıştırmak bu davanın neferleri olarak bizlere yakışmaz. 
Parti büyüklerimizin isimlerine zarar vermek onları kısır çekişmelerin içine çekmek tecrübeli bir siyasetçiden öte menfi hırsları ve kişisel ihtiraslarına kurban olan kişiler tarafından sergilenecek davranışlandır. 
Bizden böyle şeyler beklenmesin. Biz gerginlik değil barış ortamı istiyoruz.  Baştan dediğimiz gibi. Onun bunun adayı değil. Delegenin, teşkilatın, AK Parti’nin hizmetkarlarının adayıyız. 

Partimize başarı ve kardeşlik sağlamaktan öte hiçbir amacımız yoktur. 
Kimse de bizden öyle birilerini karalamak, partilileri tehtid edercesine bazı söylemlerde bulunmamızı beklemesin. AK Parti’de böyle sözlere, tehtidlere, karalamalara yer yoktur. Bunu hiç bir partilimiz de kabul etmez.  
Tüm dava arkadaşlarımız bunun bilinciyle hür ve özgür bir şekilde sandık başına gelecekler ve bugüne kadar gördükleri yaşadıkları ile bugünden sonra görecekleri ve yaşayacaklarının tahlilini yapıp oy kullanacaklar. 

Pazar günü yapılacak olan kongremiz şölen havasında, barış ve kardeşlik duygularının tavan yaptığı bir ortamda gerçekleşecektir. Bundan bizim en ufak bir şüphemiz yoktur. 
Bu temennilerimizle her halukarda partimizin zaferle çıkacağı kongrelerimizin ilimize, ülkemize ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum.