AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve yönetimi tarafından, Ak Parti’nin tüm mahalle başkanlıklarına, gençlik ve kadın kolları yönetimlerine  teşekkür yemeği verildi. 
Yemeğe Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yardımcıları Süleyman Aydoğdu Kemal Çoban, Ortahisar Gençlik Kolları Başkanı Bülent Uzunoğlu ve çok sayıda partili katıldı. 

Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş yemeğe katılan ve katılamayan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, 
‘Bugün partimiz için çok anmalmı bir gün. Partimizin kuruluşunun 14. Yılında sizlerle birarada olmaktan duyduğum mutluluğu belirterek sözlerime başlamak istiyorum. 
 Çok önemli bir süreç geçirdik. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da iki seçimi büyük bir zaferle karşıladık. 
Partimizin 13 yılda yaptığı rekor hizmetleri siz teşkilat mensuplarımız ile birlikte kapı kapı, sokak sokak anlatarak hem yerel hemde Cumhurbaşkanılğı seçimlerinde rekorlara imza attık. 

Hepiniz hakkınızı helal edin. Tüm teşkilatlarımıza teşekkür ederim. 

Bu başarıda partimizin tüm organlarının olduğu gibi ilçe yönetimlerimizin hepsi azami gayret gestirdi.
Mahalle başkanlarımız, gençlik ve kadın kollarımız gece gündüz demeden bayrak taşıdı, afiş astı, kapı kapı gezip oy istedi. 
Seçimlerde bu çalışmalarımızın meyvesini topladık. Trabzon halkı bizi verdiği oylar ile taktir etti. Trabzon halkına ve bu başarılarda emeği olan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim’ ifadelerini kullandı. 

MİKROFON YOK AYNEN KATILIYORUM !
Ortahisar İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç konuşmasının başında mikrofon olmadığn için ‘Mikrofon yok, Temel Başkanın dediklerine aynen katılıyorum’ şeklinde espiri yaptı. 
Genç Ak Parti’nin 13. Kuruluş Yıldönümünün tüm ülkeye hayırlı olmasını temenni ederek ‘ Arkadaşlar Bugün 14 Ağustos, Bugün milletin iradesini ortaya kolyduğu gün.
Bugün Türkiye halkı 13 yıldır güzel idare edilmenin muasır medeniyetler seviyesine her geçen gün daha fazla yaklaşmanın mutluluğunu yaşamaktadır. 
Sayın Başbakanımıza 13 yıldır nasıl destek verdiysek aynı şevk ile bu desteğimizi Cumhurbaşkanlığı görevinde de vermeye devam edeceğiz.  
Bu ülke için çalışmaya devam edeceğiz. Hepinize gayretlerinizden ötürü teşekkür ederim. Sizlerle daha başarılı işlere imza atacağız. Hep birlikte güzel ilçemiz Ortahisar’a daha güzel günlere kavuşturacağız’ ifadelerini kullandı.