AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Halil Aydın Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti, seçim çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzon siyasetinin tanınan isimlerinden olan Halil Aydın AK Parti’den adaylığı müracaatını son gün yaparak sahalara hızlı bir giriş yaptı. Tarih, kültür ve turizm kenti olan Trabzon’un digger alanlarda da hızla gelişip kalkındığını belirten Aydın ‘Trabzon’umuza hizmet etme sevdasıyla bu yola çıktık. Refah Partisi’nden bu yana Trabzon siyasetinin içinde 30 yılı aşkın süredik halkımız ile birlikteyim. Makam mevkii sevdasında hiç olmadık, tek gayemiz güzel şehrimiz Trabzon’a hizmet etmek oldu. AK Parti’de de önemli bir tabanımız çevremiz, arkadaşlarımız var.

Hep birlikte Trabzon’a hizmetlerin en güzelini yapmak için halkımıza ve teşkilatlarımıza söz veriyorum’ dedi. Aydın seçim çalışmaarı çerçevesinde Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’I makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Trabzon’un en büyük ilçesi olan Ortahisar’ın böylesine başarılı bir belediye başkanı olmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Aydın ‘Başkan Genç, çok dinamik enerjik ve halkın içinden bir isim. Trabzon’umuza çok daha faydalı hizmetler vereceğinden şüphemiz yok’ dedi.