Esnafların meyve-sebze halinde yapılan uygulamalarla ilgili şikayetleri ile karşılaşan Aksoy, sorunların çözümü için mutlaka gerekeni yapacağını söyledi. Esnafların sorularına da yanıt veren Aksoy, Trabzon’a yakışır bir pazaryeri inşa edileceğini ifade etti.

SİZİ ADAY OLARAK  GÖRMEK İSTİYORUZ

Ziyareti sırasında bazı vatandaşların, “Sizi tanıyor ve biliyoruz. AK Parti’nin adayı olarak sizi görmek istiyoruz” şeklindeki ifadeleri karşısında AK Parti’de yaşanan aday adaylığı süreci hakkında açıklamalarda bulunan Aksoy, “Partimizde son derece kaliteli bir süreç yaşanıyor. Aday adayı arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Bu sürecin sonunda bir aday belirlenecek. Partimizin ve Başbakanımızın aday belirleme kriterleri ortadadır. Bu kriterler doğrultusunda şehre en iyi hizmeti verecek olan, partimize en çok oyu getirecek olan aday adayı, aday yapılacaktır. Ben bu konularda iddialıyım. Allah nasip ederde aday olursam rekor oranda oy olarak sandıktan zaferle çıkmak istiyorum. Vatandaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu ilgi, bu konudaki iddiamı güçlendiriyor” dedi.



BAŞKANIM ANKETTE SANA OY VERDİK

Bazı vatandaşlar ise yapılan telefon anketlerinde vatandaşlara 3 aday adayının sorulduğunu, bunlardan birisinin de kendisi olduğunu belirterek, yaşanan süreçte aday adaylarının 3’e düşüp düşmediğini sordu. Aksoy, “İnanın bu konularda hiçbir araştırmada bulunmadım ve bulunmam. Az önce de söylediğim gibi partimizin ve Başbakanımızın aday belirleme kriterleri bellidir. İşin sonunda bir kişi aday olarak gösterilecektir. Hepimiz için, şehrimiz ve partimiz için hayırlısı olsun” diye konuştu. Bu sırada Aksoy’un yanına gelen bir grup esnaf ise yapılan telefon anketlerinde kendilerinin de arandığını ve oylarını Fahrettin Aksoy’a verdiklerini, kendisini AK Parti’nin adayı olarak görmek istediklerini belirtti.



HER KESİMDEN  OY ALACAĞIM

Ziyaretinin sonunda basın mensuplarının sorularına da yanıt veren Aksoy, “İnşallah aday olduğum takdirde her kesimin oyunu partimize getireceğiz. Bizlerin asla ve asla siyasi görüş nedeni ile insanlar arasında ayrım yapmamız söz konusu olamaz. Sayın Başbakanımız önderliğinde Türkiye’de çok büyük işler yapıldı, Trabzon’a önemli yatırımlar yapıldı. Trabzon’umuz büyükşehir oldu ve merkezde Ortahisar ilçesi kuruldu. Hedefim Trabzon’un merkezi, Karadeniz’in en büyük ilçesi olan Ortahisar’ı dünya çapında bir görüntüye kavuşturmaktır. Allah bana bu görevi nasip ederse, Ortahisar’ın Avrupai bir kent olması için nelerin yapılması gerektiğini biliyorum. Bakanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, milletvekillerimiz, teşkilatımız ve vatandaşlarımızla el ele vererek Ortahisar’ı dünya kenti yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.