CHP Trabzon İl Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde Ekrem İmamoğlu hakkında hazırlanan iddianameye karşı dün Trabzon’da tepki gösterdi.
Partililer yürüyüş düzenleyip Atatürk Alanı’nda basın açıklaması yaptı.
Biz de bu süreçte yürüyüşte ve basın açıklaması esnasında gözümüze çarpan detayları sizlere aktarmak istedik.
Farklı siyasi partilerden de gelen destek herkesin dikkatini çekti. İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Erkan ve Sol Parti İl Başkanı Bilal Akcelep, yürüyüşün başından sonuna kadar CHP’nin tepkisine destek verdi.
Hayatını kaybeden 20 vatan evladı da unutulmadı. Şehitlerimiz sebebiyle müzik yayını yapılmadı, yürüyüş öncesinde herkese siyah kurdele dağıtıldı ve İl Başkanı Mustafa Bak’ın konuşmasından hemen önce 20 şehidimizin isimleri okundu ve onlar için saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.
Başkan Bak’ın konuşmasının ardından Ekrem İmamoğlu’nun yapay zeka ile hazırlanmış ses kaydı kalabalığa dinletildi.
Başkan Bak ise kendilerine destek veren il başkanlarını alkışlatarak programın sona erdiğini duyurdu.





