Trabzon’da hayvancılık faaliyetleri ve tarımsal üretimin planlanmasına yönelik önemli bir sektör toplantısı gerçekleştirildi. Sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılım sağladığı toplantıya, İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı Fatih Ersoy ile İl Müdürü İsa Kaplan da katıldı.
Toplantıda, Trabzon genelinde yürütülen hayvancılık çalışmaları ile tarımsal üretimin mevcut durumu değerlendirildi. Üretimin daha etkin ve sürdürülebilir hale getirilmesine yönelik atılabilecek adımlar ele alınırken, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi, üreticilerin desteklenmesi ve sektörün gelişimine katkı sağlayacak uygulamalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Katılımcıların öneri ve değerlendirmeleriyle verimli geçen toplantının, Trabzon’un tarım ve hayvancılığına önemli katkılar sunması bekleniyor.






