Trabzon’da Dilek ve Gökhan Kırca çiftinin oğulları 3,5 yaşındaki Batu Kırca, bir yıl önce 2,5 yaşında yakalandığı kanser hastalığında tedavisini başarıyla tamamladı.

Tedavisinin tamamlanmasının ardından Batu, çok sevdiği “Taşacak Bu Deniz” dizisi setine ikinci kez ziyarette bulundu.

İLK ZİYARETİNİ ŞUBAT AYINDA YAPMIŞTI

Batu, diziyi ilk olarak şubat ayında ziyaret etmişti. Adil karakterini canlandıran Ulaş Tuna Astepe ve dizi oyuncularıyla görüşen minik Batu, “Ben tekrar geleceğim” diyerek yeniden buluşma sözü vermişti.

BU KEZ ORUÇ KARAKTERİYLE BULUŞTU…

Tedavisi tamamlanan Batu, sözünü tutarak dizi setine bir kez daha geldi. Minik çocuk bu kez, Oruç karakterini canlandıran Burak Yörük ile bir araya geldi. Burak Yörük, küçük Batu’yu büyük bir mutlulukla kucaklarken aralarında samimi bir sohbet geçtiği görüldü.

BALON UÇURACAKLAR…

Aile, ilerleyen haftalarda dizide kullanılan Furtuna Konağı veya liman önünde balon uçuracaklarını belirtti. (61saat)

Whatsapp Image 2026 04 08 At 10.22.05