Programda öğrencilerle bir araya gelen Vali Şahin, yaz Kur’an kurslarının çocukların milli ve manevi değerlerle yetişmesine katkı sunmasını temenni etti.

Vali Şahin, yaptığı değerlendirmede, “Yaz Kur’an kurslarımızın; evlatlarımızın milli ve manevi değerlerle yetişmelerine, ahlaklı, bilinçli ve donanımlı bireyler olarak geleceğe hazırlanmalarına katkı sunmasını temenni ediyor, tüm öğrencilerimize ve öğreticilerimize başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Program kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan 15 Temmuz temalı resim sergisi de ziyaret edildi. Vali Şahin, sergide yer alan eserleri inceleyerek öğrencilerden bilgi aldı.

Ardından “İrade Bizim, Zafer Bizim” konulu planetaryum gösterisi öğrencilerle birlikte izlendi.

Vali Şahin, 15 Temmuz ruhunun gelecek nesillere aktarılmasına katkı sunan etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek öğrencileri tebrik etti.

Kaynak: TRABZON VALİLİĞİ BASIN BÜLTENİ