20 Şubat 2025 tarihli Politik Güğüm köşesinde yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:
Trabzonspor’un genç oyuncularından Salih Malkoçoğlu yine en çok konuşulan oyuncuların başında geliyor.
Aynı zamanda U19 takımının kaptanlığını yapan 19 yaşındaki genç yetenek Trabzonspor A takımıyla antrenmanlara çıkıyor maç kafilelerine dahil ediliyor.
Salih’i şu zamana kadar;
Nenad Bjelica
Abdullah Avcı
Ve son olarak Şenol Güneş övdü.
Ancak 3 teknik adamda genç oyuncuyla süre vermekten kaçınıyor.
Salih bu sezon sadece 20 dakika süre alabildi.
23-24 sezonunda 0 dakika.
22-23 sezonunda 4 dakika
Bütün hocaların özellikle konuştuğu ve gelecek adına umut beslediği Salih’in şu zamana kadar süre alamaması ilginç bir detay..
Şenol Güneş basın toplantısında Salih Malkoçoğlu için "Salih bizim orta sahada düşündüğünüz bir oyuncu. Gelişiminin iyi olduğunu düşünüyoruz. Stoperde iyi oynuyor ama asıl orta sahaya daha yatkın olarak görülüyor. Geleceği olacak diye düşünüyoruz.” dedi.
3 hoca da yanılıyor olamayacağına göre Salih’in artık süre alması gerekiyor. Yoksa diğerleri gibi o da önlerindekileri beklerken kaybolup gidecek.






