Yeni sezon öncesi kadrosunu Samet Akaydin, Thierry Karadeniz, Melih Kabasakal, Metehan Mimaroğlu, Noah Saviolo, Ruslan Malinovskyi, Sidny Lopes Cabral ve Ernest Muçi ile güçlendiren Trabzonspor’da stoper arayışları da devam ediyor.
Trabzonspor’da Kayserispor maçında sakatlık yaşayan ve sağ dizinden başarılı bir ameliyat geçiren Arseniy Batagov’un sahalara dönüşünün Ekim ya da Kasım ayı olarak ön görülmesi sonrası stoper arayışları hız kazandı. Konyaspor forması giyen Adil Demirbağ ile anlaşma sağlayan fakat kulübü ile sorunların çözülmemesi sonrası transfer sürecinin yavaşlaması ile birlikte gözler bordo mavili takımın Ajax’a gönderdiği Ahmetcan Kaplan’a çevrilmişti. Ahmetcan Kaplan için bir görüşme yapıldığı fakat görüşmelere ilerleme kaydedilmediği öğrenildi.
Öte yandan Trabzonspor’un yabancı kuralını da göz önüne alarak hücum bölgesine yerli oyuncu transfer etmesi durumunda Samsunspor’dan savunmaya Rick van Drongelen isminin yeniden gündeme gelmesi bekleniyor. Yaklaşık bir ay önce Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ile yapılan görüşmede sonuç alınamamıştı.





