BUGÜN DOĞANLAR: 

İnatçı ve güçlü kişilikleri vardır. Duygusal yaşantılarında sürekli güven arayışı içindedirler. Rafine ve mükemmel bir yaşam tasarlarlar. Ani olaylara karşısında soğuk kanlı davranarak, çevrelerine olumlu bir örnek teşkil ederler. Hırslı ve kendilerini geliştirmeye yatkındırlar. Kurallı yaşamdan hoşlanırlar.. İşiyle ilgili çabalarında inatçı ve istekli çalışırlar. Rekabetten hoşlanırlar. Sevdiklerini çok kıskandıkları için, aşk yaşantıları sakin olmaz. Kafalarına uygun ve akıllı bir eşin hayalini kurarlar. Seçtikleri eşin sosyal statüsü önemlidir. Evine ve ilişkilerine bağlıdır. Sakin ve telaşsız olup, lüks yaşama düşkündürler. Ruhsal konular ilgilerini çeker. 

KADINLARI: 

Sosyal ilişkilerinde şanslıdırlar. Az ve öz konuşmaktan hoşlanırlar. Zaman kavramı çok önemli olduğu için, planlı ve programlı hareket ederler. Değişken gibi görülmelerine rağmen, içsel olarak sabit düşünürler. Kuşkucu ve kuruntuludurlar. Düşüncelerini açıklarken, ketum davranırlar. Huzursuz ve kaprisli günlerinde yanlarına kimseyi yaklaştırmak istemezler ve yalnızlığı tercih ederler Damak zevki çok gelişmiştir. Genç yaşlarda ince ve zarif olmalarına karşın, ileri yaşlarda hızla kilo alırlar. Yüksek tansiyon, kolestrol, şeker ve mide problemlerine adaydırlar. Sebze ağırlıklı beslenmeli ve spor yapmaları şarttır. 

ERKEKLERİ: 

Duygularında asalet hakimdir. Sezgilerinden çok, gözlemciliğine güvenirler. Yaşamın dışında değil, içinde olmaktan hoşlanır. Yorulma duygusuna çok uzaktırlar. Sürekli çalışmaktan hoşlandıkları için, başarının daima yanlarında veya etrafında dolaşırlar. Kaybetmekten hoşlanmazlar Yemek içme konusunda aşırıya kaçtıkları için, kalp ve damar hastalılarına meyillidirler. Çocuklarla ve hayvanlarla araları çok iyidir. Sabit karakterleri olduğu için, ikna edilmesi zor insanlardır. 

ÇOCUKLARI: 

Sessiz ve mahcup tavırları altında müthiş bir enerji saklıdır. Uslu ve düzenli bebeklerdir. Duygularını gözyaşları ile belli ederler. Hırsları inanılmazdır. Daha küçük yaşlarda gelecek planları yapmaya başlarlar. Büyümeye çok heveslidir. Ergenlik çağında ikileme düşebilirler. 

GÜNÜN YORUMU: 

Bugün düşüncelerimizde ısrarcı olacağız. Parasal değerlerimiz ön plana çıkıyor.Uzun süredir satın almak istediğimiz bir eşya varsa, bu dönemde almalıyız. Ailemizi ilgilendiren konular gündeme gelecektir. İdeallerimizi sevdiklerimizle birlikte ortaklaşa geçekleştirebiliriz. Bazılarımız yatırım konusunda şanslı olacaklar. Parasal kazançların olumlu geliştiği bir gün. Sevdiklerimiz adına geçekleştireceğimiz aktiviteler bizi meşgul edecek.Çiftçiler, kuyumcular, yatırımcılar, yöneticiler ve sanatçılar bu  günü olumlu yaşayacaklar. Evlilikler için de güzel kutlamalar söz konusu olacak. Çiçekçilerin karlı günlerinden biri. Organizasyonlar açılışların ve davetlerin gündem kazanmasıyla yaşantımız renk kazanacak. Bugün öfkelerimize hakim olmalı ve duygularımızı dramatik şekilde ifade etmekten sakınmalıyız. 

GÜNÜN RENGİ: 

Kemik, beyaz, saman sarısı,gri mavi 

GÜNÜN ÇİÇEĞİ: 

Limon Çiçeği, sardunya, zambak 

GÜNÜN KOKUSU: 

Kakao, vanilya, tarçın 

 

KOÇ: 

Bugün yalnızlık duygunuz çok güçlü ve olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz. Anlaşılmadığınızı zannederek, arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Geçmişinizle ilgili yaşadığınız olayların etkisinde kaldığınız zaman daha çok karamsarlaşabiliyorsunuz. Uzun süredir tanıştığınız biri ile duygusal anlar yaşayabilirsiniz. 

BOĞA: 

Yaşamınızı irdelemekten vazgeçmelisiniz. Ortak düşünceye sahip arkadaş çevrenizle birlikte olmak istiyorsunuz. Bugün, katılacağınız toplantılarda yapıcı ve duygusal  konuşmalarınızla çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyecek ve düşünceleriniz karşı tarafa kabul ettirmenin zaferini duyacaksınız. 

İKİZLER: 

İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Bugün yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Çevresel ilişkilerinizden beklediğiniz  desteği görmek istiyorsunuz. Uzun zamandır bel ve boyun ağrılarınızın devam etmesi, sizi zor durumda bırakıyor. 

YENGEÇ: 

Bugün, bir arkadaşınızın sorununa çözümleyici düşünceler geliştirmeniz onu çok sevindirecek. Kendinizi ispat etmeniz gereken konularda geri planda kalmayın. Kalıplaşmış düşüncelerden rahatsız olmanıza rağmen, kurallara karşı gelmek için,  gerekli cesareti kendinizde bulamayabilirsiniz. 

ASLAN: 

Hırslarınızın sizi esir almasına izin vermediğiniz zaman, kendinizi son derece huzurlu ve rahat hissediyorsunuz. Bugün, mesleki anlamda başarınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz Gireceğiniz toplantılarda çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz. Kendi gücünüzün farkında olacağınız bir gün. 

BAŞAK: 

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, ilişkilerinize maddesel yaklaşıyorsunuz. Düşüncelerinizde karamsar davranışlar içinde olabilir ve  kendinizi gereksiz üzebilirsiniz. Kinci özelliklerinizi ön plana çıkacaktır. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz. Özellikle kelimelerinizi kullanırken, dikkatli olmak zorundasınız. Başarınızı gölgelemeyin. 

TERAZİ: 

Bugün, yalnız kalma ihtiyacı içindesiniz. Daha dingin düşünmek istiyorsunuz. Özgüveninizin yüksek olduğu bir gün ve yakın dostlarınızın güçlü desteği sayesinde kendinizi hak ettiğiniz yerlerde göreceksiniz Uzun süredir yapmayı planladığınız aktiviteleri yaşama geçirmelisiniz. Disiplinli davranışlarınız karşı tarafı olumlu etkiliyor. 

AKREP: 

Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Partnerinizin düşünceleri sizden çok farklı olacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bugün yardım sever duygularla hareket edeceksiniz Küçük ayrıntıların kafanızı meşgul etmesi sonucunda detaylar önem kazanacak. 

YAY: 

Bugün çalışma yaşantınızla ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda hoşnutsuz durumlar söz konusu olabilir. Atılımlarınız için, gerekli sorumluluk duygusuna sahip olmanıza rağmen, çevresel koşulların kısıtlı olması nedeniyle, bazı zorluklar yaşıyorsunuz. Gözlerinizle ilgili problemler yakında gündeme gelebilir. 

OĞLAK: 

Bugün, ele aldığınız konuların en küçük detayları bile gözünüzden kaçmayacaktır. Dikkatli yönlerinizi işiniz ve özel ilişkilerinize yansıtacaksınız. Partnerinizin duygusal yaklaşımları kafanızın karışmasına neden olacaktır. Aranızda sorun haline gelen  güven konularını tekrar konuşmalısınız. Karşılıklı anlayışa dayayan bir platform oluşturmalısınız. 

KOVA: 

Bugün ailenizle ilgili konularda yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Evinizle ilgili kalıcı bir değişiklik yapmak istiyorsanız, atılımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Aile büyüklerinizi ziyaret edecek ve yaşlı akrabalarınıza yardım edeceksiniz. Çevrenize karşı sorumluluk bilinci içinde olacaksınız. Babanızla ilgili aktiviteleriniz önem kazanacak. 

BALIK: 

Bugün sorumluluk duygusu içinde hareket ediyor ve değer yargılarınızı gözden geçirmek istiyorsunuz.. Zor olanı seçmek sizin tarzınız ve sabırlı yönlerinizi ortaya çıkarmalısınız. Atılımlarınız ve hedefleriniz konusunda isabetli davranışlar içindesiniz. Düşündüğünüz olumsuz düşünceler yüzünden kafanız karışabilir..