61SAAT HABER SERVİSİ - 61saat.com köy halkıyla ve haber merkezimizi arayıp kaybolan kişileri arayanlarla yaptığı görüşmeler neticesinde edindiği bilgilene göre hayatını kaybeden 3 kişinin kimliği belli oldu. Sel felaketinde Araklı Belediyesi işçisi Ali Abdullah, köyün genç imamı İmam Soner Özbay ve köy halkından Mehmet Cevahir hayatını kaybetti. 3 kişinin cesedine dün ulaşıldı. 

Sel felaketinde yaralanan 3 kişinin isimleri ise Beytullah Bozali, Yusuf Kuloğlu, Havva Memişoğlu ve Kemalettin Aydın olarak ifade edildi. 

Olay anında bölgede olduğu iddia edilen ve kendilerine ulaşılamayanlar ise; Baki Turhan (Büyükşehir Belediyesi) Erdoğan Uzun (Büyükşehir Belediyesi) Ali Kemal Coşkuner (Büyükşehir Belediyesi) Hasan Çakar (DSİ Personeli) Mahmut Köseoğlu, Halim Köse, Cengiz Cevahir olarak ifade ediliyor. 

Yakınları bu kişilerden bir haber beklerken konuyla ilgili bilgisi olanların, kurulan kriz masasına bilgi vermeleri istendi. Kendilerinden haber alınamayan 7 kişinin bulunması için bölgede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.