61SAAT HABER SERVİSİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir dizi açılışlarda bulunmak üzere Trabzon’a geldi. Burada Trabzonlu vatandaşlara hitap ederken dikkat çeken bir olay yaşandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talebiyle birlikte sahneye çıkan genç çocuk önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan babasının tahliyesini istedi daha sonra CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve çevresindeki bakanlara seslenen B.C. G. isimli bir çocuk “Babam 10 yıldır beri yatıyor, onu çok özledim” deyip çeşitli suçlardan 10 yıl önce cezaevine giren babasının tahliyesini istedi.

Öte yandan küçük B.C.G sosyal medya hesabında "Bana eksik yanın ne diye sorma hayat babam derim" ifadeleri yazdığı görüldü. 

Küçük çocuğun babası 10 yıl önce Trabzon'da cezaevine girmişti.

Daha sonra mikrofonu eline alan B.C.G. “Bana mikrofonu verin. Bay Kemal, Cumhurbaşkanı amcanın karşısında kim? O hain hain ona oyununuzu verin. Adam burada… Trabzonspor altyapısında defans oynuyorum. Benim madalyam var“ ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı daha sonra B.C.G.'ya oyuncak hediye edip Trabzon Milletvekili Salih Cora’ya ilgilenmesi talebinden bulundu.