Bu hafta sonu Trabzonspor'da yapılacak olan olağanüstü genel kurul öncesi Trabzonspor Denetleme Kurulu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenledi.

Düzenlenen basın toplantısında denetleme kurulu başkanı Mahmet Ören, 4 aylık süreçte Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetiminin maddi katkısı açıkladı.

Ören şu ifadelere yer verdi;

BORÇ AÇIKLANANDAN DAHA ÇOK MU?
''Bu borçlar denetleme kurulundan önce bağımsız denetçiler tarafından inceleniyor. SPK Tarafından denetleniyor. Maliye tarafından denetleniyor. SPK, Bağımsız Denetim Şirketi, Şirkete seçilen bağımsız denetçiler, Denetleme Kurulu...
Hiç kaçarı kuçarı yok. Bütün rakamlar orjinal rakamlardır. Bu rakamlar tamamen Şubat ayı sonu itibariyledir. Anlık hesap veremezsiniz. Hiç bir kurumda, hiç bir bakkalda da anlık hesap veremezsiniz. Geçen ayın tahakkuku yapılacak.
Mart’ı göremezsiniz. Tahakkuk etmeyen hesapları buraya dahil edemezsiniz. Bizim hesaplarımız 28 Şubat itibariyledir. Mart’ı ancak Nisan ayı itibariyle görürsünüz. Ama 3 gün içinde bakamazsınız. Nisan’ın sonunda veririz.
Bir ay geriden gelmek zorunda. Bu bütün kulüplerde ve bütün müesseselerde aynı.''

YÖNETİCİ KATKILARI

''2.5 yıllık görev süresi boyunca Trabzonspor Başkanı Muharre Usta bordo mavili kulübü tam 61 milyon TL katkı sağladı. Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç 1,3 milyon TL, Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Coşkun Bülbül 2,7 milyon TL katkı yaptı. Diğer yöneticiler ile beraber Trabzonspor mevcut yönetimi 71 milyon TL katı yaptı.''