Çok güzel hareketler bunlar!

Ortahisar Belediye Başkanı A.Metin Genç, hakikatten gönül belediyeciliği yapıyor. Biz Trabzon büyükşehir olduğunda şöyle bir tespit yapmıştık..

Demiştik ki..

İcraatçı Büyükşehir olacak.. O işle ilgilenecek, yatırımları kovalayacak. Halka ise Ortahisar belediye başkanı inecek.. Gönül belediyeciliğini o yapacak. Tabi iki belediye de aynı partiden olursa..

A.Metin Genç hem icraat hem de gönül belediyeciliğine soyununca Büyükşehir ile ters düştü.. Artık yeni dönemde kendine bir yol haritası çizmeli..

İkisi birden gitmiyor.

Gitmesi için büyükşehir ile uyumlu olmalı.

Bakın, ilk döneminde Trabzon’a verdiği sözleri tutamadı.

-Beşirli’de bayanlara havuz

-Boztepe’de balkon

Onların yerine Eko parkı yaptı.. Yeşillik kurudu.

Akvaryum yapıyor, olay yerine dolmuş gitmiyor.

Şehit Umut Karakaş parkını satışa çıkardı. Baro satın ald.

Ben yıkan başkan olacağım dedi, Toki’nin yıktığı yerlere devası iki bina ve dükkanlar dikiyor.. Ortahisar Belediyesi ile Kaymakamlık binalarından bahsediyoruz.. Anılan yere yakıştı mı..? Oysa Pazarkapı’nın tarihi dokusu ortaya çıkartılmalıydı.

Narlıdere’de kentsel dönüşüm olacak dedi.. Olmadı.

Çağlayan’da da benzer dönüşüm sözü verdi.. Unutuldu… Şimdi imara açıldı.

Yetişmiş, eğitimli, kırsal alanı avucunun içi gibi bilen elemanları dağıttı. Yerine milyon dolarlık iş makinelerini asgari ücretle çalışan tecrübesiz elemanlar istihdam etti.

Bir tek tarihi çeşmeyi onarmadı.

Bir tek tarihi hamamı, günümüze kazandırmadı.

İstihdama dönük tek bir hamlesi, yatırımı, projesi olmadı.

Ortahisar kaynaklarını, Tonya, V.Kebir, Akçaabat yayla yollarını asfaltlayarak harcadı.

Ama taktir etmek gerek iki bayrak direği dikti.. Bir ay yıldızım biri bordo mavim..

Yüklü miktarda Trabzonspor kombinesi aldı, dağıttı.. Vatandaşa damardan hizmetti bu.

Ortahisar’da daha bir dönemini doldurmadan Büyükşehir’e aday oldu.. Partinin belediyenin ve teşkilatın her kademesinde sıkıntı oluştu.

Yeni dönemde, Genç’e başarılar diliyoruz..

Tabi seçilebilirse..

Çünkü üç şey gevşek tutmaya gelmez

-Seçim

-Defin

-Geçim

Nusret Yılmaz sorular..!

Trabzonspor'un eski avukatı Nusret Yılmaz, basının karşısına çıktıTrabzonspor’un şike süresince kurumsal avukatlığını yapan Nusret Yılmaz’ın kamuoyunda genel bir kanı ile oluşan “Ücretsiz çalıştı..” algısının gerçek olmadığı ortaya çıktı..

Bu algıyı kim oluşturmuş olabilir ki..?

Kim, Yılmaz ücretsiz çalıştı diyerek neyi amaçlayabilir ki..

Oysa kendi ifadelerine göre, hak ettiği ücretin çoğunu almamış, hatta alacaklarının bir bölümünü de bağışlamış.

O günlerde ücret almıyor diye algı oluştuğunda dün yaptığı gibi gerçekleri söyleseydi bugün o denli yıpranmazdı

Nusret Yılmaz’a birkaç basit sorum olacak.

  1. Trabzonspor’un şike davasında kurumsal avukatlığına üstlenmekle ilgili olarak yönetimin mi size geldi...? Yoksa, siz bir sorumluluk üstlenerek, bu ulvi davada Trabzonspor adına görev yapacağınızı belirterek kendiniz mi başvuruda bulundunuz.

  2. Şike davası başladığında davaya müdahil kulüplere ile kişiler, ayrıca kendilerine özel avukat tuttu.. Sadri Şener de bunlardan biriydi.. O bahsettiğiniz avukat ücretleri şahsi olarak tutulan avukatlara mı ödendi..? O an Kulüp başkanı olan Şener’e kulüp avukata ödeme yapamaz mı..?

  3. Siz, dava süresince, dava ile ilişkili şahsi kişilerin avukatlığını da yaptınız mı..? Dava dosyalarına hakim olduğunuzdan dolayı şahsi kişilerin hak ve hukukunu savunurken artı bir bilgi anlamada avantajınız oldu mu..?

  4. Şike süresince en mağdur olan taraf, hayatın her alanında her platformda Trabzonspor’un hakkını arayın isimsiz kahramanlardı.. Bu isimsiz kahramanların F.Bahçe’nin kurumsal, Aziz Yıldırım’ın şahsi avukatları tarafından suç duyuruları ile bezdirildiği, susturulduğu , soruşturma geçirdiği, hatta maddi cezalar aldığı bir somut gerçek..Siz, Nusret Yılmaz olarak bu mağdur taraftarlara bir hukuki yardımınız oldu mu..? Yardım isteyenlerden ücret talep ettiniz mi..?

  5. Bizzat ben size ve diğer şike avukatlarına çağrıda bulundum. Yukarıda 4’üncü maddede bahsettiğimiz isimsiz kahramanlara hiç olmaz ise katalog savunma yazın, Trabzonspor resmi sitesinde bu savunma yer alsın, F.Bahçe’nin savcılığa verdiği isimsiz kahramanlar bundan faydalansın dedik.. Ne yönetim oralı oldu.. Ne de, şike davasının avukatları..

  6. Şike süresince davanın içinde yer alan herkeste bir telaş bir korku bir ürkeklik vardı. Kimin ne yapacağı nasıl tavır takınacağı belli değildi, bu süreçte şikenin reyting avukatları türedi mi..? Bu konuda bilginiz var mı..?

  7. Feto organizasyonunun özellikle davanın mağduru ve suçluları ile temas kurarak, yüksek miktarlı avukatlık ücretleri ile sizi kurtarırız diyerek işi sulandırdıklarına dair iddialar var.. Bunlardan bilginiz var mı..? Bizi aydınlatır mısınız..?

  8. O süreçte diğer her türlü özverinize, çalışmanıza, mücadelenize, verdiğiniz zamana, emeğe teşekkür ediyoruz.. Bunun kadrini bilmeyenleri de Allaha havale ediyoruz.

Sorularım bu kadar..

Ulan, bir ölür bin diriliriz…!

Trabzonspor'a Başakşehir cezası! Tribünler kapatıldı, yönetici ve görevliye cezaTrabzonspor’un tribünlerindeki 27 bin kişiye ceza verdiler.

İçerdeki A.Gücü maçına 27 bin kişi giremeyecek..

Ulan, bir ölür bir diriliriz.

O 27 bin kişinin yerine;

-Anamız

-Bacımız

-Babamız

-Sokaktaki her bir insanımız

-Köylümüz

-Şehirlimiz

-Öğrencimiz

-Sevdalımız

-Dedemiz

-Ninemiz

-Yavuklumuz

-Cami cemaatimiz

HEP BİRLİKTE ORADA, TRİBÜNDE OLACAĞIZ…

Düdük….!

Bu fotoğrafta, hakemin çaldığı düdük hangi düdüktür..

A- Parayı veren düdüğü çalar 

B- Düdüklü makarna 

C- Düdüklü tencere 

D- Düdüklemek

Vali Bey hangi verilerle konuştu…!

Trabzon Valisi, geçenlerde il istihdam komisyonunun toplantısında konuştu ve şehirde işsizlik oranının Türkiye ortalamasının altında olduğunu söyledi.

-Hangi veriye

-Hangi kaynağa

-Hangi rakama

Göre böyle bir kanaat oluştu.

İş Kur alımları olduğunda kurumun önündeki uuuzzzzuuun kuyruklar ile Vali Bey’in tespitleri arasında çelişki var.

Şehirde Maraş Caddesinde, Meydan Parkında, Uzun sokakta 10 kişiden 7’si issizim diye dolanıyor.

Vali bey’i kim yanılttı.. Merak ettik

ZAYTUNG

Milyonlarca beyin, tek bir matematik işlemi: 1881 x 2500..