61saat/haber merkezi Trabzon Belediyesi'nde bu yıl düzenlenen bayramlaşma töreni ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Protokolün başında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçoğlu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal vardı. 

İKTİDAR MUHALEFET YAN YANA BAKIN NE DEDİ?
MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan'ın katılmadığı bayramlaşma töreninde MHP Trabzon İl Başkanı Muhammer Demeli ile AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar yan yana görüntülendi. Gazetecilerin, "Bu bir tesadüf mü?" sorusuna Günnar kısa süre sessiz kaldı..
İl Başkanı Demeli o sessizliği, "Hayır hayır bilerek yan yana geldik" sözüyle kesti. Sözünü bitirir bitirmez ise araya Günnar girdi, "Tabi ki. Biz zaten hep yan yanaydık! Trabzon için birlikte mücadele ediyoruz" diyerek cevap verdi.


 
AYKAN NE DEMEK İSTEDİ?
Bayramlaşma töreni sırasında AK Parti Trabzon eski Milletvekili Asım Aykan da vardı. Bayramlaşma törenine ilk katılanlardan biriydi hatta.. Aykan cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili söz açıldığında .ok ilginç bir söz söyledi.
Dediki; "Allah Erdoğan'ı seviyor da Ekmelettin beyi çıkardı karşısına..."
Bunu biz şöyle yorumladık; "AK Parti teşkilatlarına ince bir gönderme ve taş attı.."
Yakında neden söylediği ortaya çıkar.
Ekmelettin beyle ilgili de şunu söyledi; "İslam coğrafyasındaki ülkele temsilcileriyle onu tanıştırıp vitrin yapmasını sağlayan başta Başkan Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'dür. Şimdi seni vitrin yapanın karşısına rakip oluyorsun. Ekmelettin bey yanlış yaptı. Adaylık teklifi geldiğinde reddetmeliydi"
Ayrıca Aykan, 61saat'in sahil yoluyla ilgili haberini değerlendirdi. 15 dakikalık sağanak yağmurda sahil yolunun gölete dönüşmesinin kabul edilir olmadığını önlem alınması gerektiğini 61saat de yayınlanan fotoğraflı haberin gerçekten çok acı verici olduğunu söyledi.

İLGİLİ HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN



AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN TEK BİR KİŞİ VARDI
AK Parti Trabzon Milletvekilleri yine bir araya gelemediler. Sadece fotoğrafları bayramlaşma ilanlarında yan yana gelen Milletvekillerinden bir tek Aydın Bıyıklıoğlu katıldı törene... Nedenini öğrenmeye çalışsak da kaçamak cevaplar kulislerde havada uçuştu.



İŞ DÜNYASI DA KISMEN KATILDI
İş dünyasından da önemli isimlerin bazıları bayramlaşma törenindeydi. TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ve iş adamı kardeşi Sefer Ulusoy da dikkatlerden kaçmadı.
HAS Parti'den AK Parti'ye katılan eski milletvekillerinden Şeref Malkoç, Şoförler Odası Başkanı Turan Altunbaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, TESOB Başkanı Metin Kara da oradaydı.