Trabzonspor lige Kasımpaşa deplasmanında kaybettiği 2 puanla başladı. Haliyle pusuda olanlar ve hazır paket eleştiricileri atağa geçti. Eleştirilerin neredeyse tamamı Ünal Karaman'a... Eleştirinin içeriği ise; rotasyon! Gelin şimdi eleştiriye konu olan rotasyon oyuncularının, Kasımpaşa maçındaki performanslarını değerlendirelim; 

İvanildo-Campi: Trabzonspor, stoperde bu 2 oyuncu oynadığı için mi kazanamadı? Çok net, hayır! İvanildo genel itibariyle, Campi de ikinci devre gayet iyiydi. Yenilen 1 gol kendi kalesineyken, puan kaybının faturasını bu 2 stopere kesebilir miyiz? Hayır! O halde stoper rotasyonun, puan kaybına bir etkisi yok.

Yusuf Sarı: Sonradan oyuna dahil olan Ekuban, Yusuf'tan daha mı iyiydi? Peki, sezona genel itibariyle kötü başlayan Abdülkadir Ömür kanada geçtikten sonra; Yusuf'tan daha mı iyiydi? Soruların cevabı çok net, hayır! Keza Yusuf da ilk maçı olmasına nazaran hiçte sırıtmadı.

Obi Mikel: Rotasyonun tek olumsuz ismiydi! 3 maç geçti ama henüz tam anlamıyla hazır değil. Fakat yerine oynayacak olan Abdülkadir Parmak'ı daha ilk Sparta Prag maçındaki performansı sebebiyle yerden yere vurmamış mıydık? İkinci maçta kısmen iyi oynadığı için Kasımpaşa maçında yeri garanti mi olmalıydı?

Uzun lafın kısası: Puan kaybını rotasyona bağlayamayız. Etki yapacak oyuncuların yorgunluğu, performans düşüklüğü deyin ama rotasyon demeyin. Bu puan kaybı Ünal Karaman'a yazmaz! Çok yakında yazılacak olan şey, Trabzonspor'un başarısı olacaktır...