Bizim bir otelimiz var.. 
Sabahın ilk ışıkları ile başlar otelde işler. 
Açık büfe değil kişiye özel kahvaltı vardır bizim otelde. 
Ne istersen o. Sucuklu yumurta mı, patates kızartması mı, yumurta haşlaması mı? Odanda da yapabilirsin kahvaltını, salonda da. 
24 saat sıcak suyu vardır. Mis gibi temiz havluları. 
Birde bizim otelde şöyle bir şey vardır. 
Mesela üzerinizi çıkardınız, ve başka şeyler giyeceksiniz. 
Ne giyeceksiniz hepsi hazırdadır. Sizin özellikle şunu temizleteyim, bunu yıkatayım demenize gerek yok. Siz kıyafetinizi çıkardınız gün o yıkanır, ütülenir ve ertesi gün kullanıma hazır hale getirilir. 
Odanızı özenle her gün düzeltilir, temizlenir, havalandırılır, zaman zaman değişiklikler yapılır, ufak süslemeler, ve dekor değişiklikleri. Siz kızarsınız, ama o sizin sıkılmanızdan endişe ederek yapar bu değişiklikleri. Her gün aynı oda, her seferinde aynı yatak olmasın diye. 
24 saat açıktır mutfağı. 
Gecenin 3’ünde de gelseniz mutlaka size beklerler. Ne yiyeceksiniz, ne içeceksiniz, Günün menüsü nümü beğenmediniz. Hemen mutfak başlar yeniden üretmeye. Ne istediyseniz o. 
Ne giyeceksiniz. Ne yapacaksınız. Hepsini bilir bizim otelin işletmesi. Sizi çok iyi tanır.  Siz sıkılırsınız ilgiden, utanırsınızda. Ama otelimiz hiç bıkmaz. Usanmaz müşterilerine ilgi göstermekten. 
Ben yapayım dersiniz. Siz yorgunsunuz uzanın dinlenin der. 
Sinirli olursunuz, öfkelenirsinriz otelin sahibine patlarsınız ‘Çok yoğun ve sitresli işi var ondan öyle’ der çeker sineye  tek kelime etmez  otelin işmetmecisi. 
Her telefonunuza bakar, her kaybettiğinizi bulur, başınız ne zaman sıkışta gidersiniz para ise para altın ise altın, sevgi ise sevgi. Hepsini bulur, ihtiyacınızı mutlaka giderir. 
Bizim otelin ücretsiz olduğunu söylemeyi unuttum değil mi? 
Evet tüm bu rezidans hizmetin hepsi ücretsiz. 
Bizim otelde para geçmiyor. 
Bizim otel sevgi ile çalışıyor. Tüm bu hizmetlerin karşılığında otelin işletmecisine sırılıp ‘Nasılsın ANNEM SENİ ÇOK SEVİYORUM’ demeniz tüm borçlarınızı ödediğiniz anlamına geliyor. 
Benim için dünyanın en kıymetlisinin fedakarlıklarını anlatmaya çalıştım. 
Bizim aile otelinin işletmecisi. Tek başına koca oteli çeviriyor. Eminim sizin otelde de işler aynıdır. 
Benim annem başta olmak üzere tüm annelerimizin ellerinden öper onlara sağlıklı mutlu huzurlu yaşamlar dilerim. 

(Bizim otelin sermaye ortağı olan olan babamada sevgilerimi iletiyorum:)