Festivalin son gününe ‘Bordo Mavi Gece’konsepti damga vururken, binlerce Akçaabatlı ellerinde bordo-mavi bayrakları üzerlerinde formaları ile şampiyonluk nidaları attı.

Bu yıl 29’uncusu düzenlenen Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali sona erdi. Festivalin son gününde sahne alan Sinan Yılmaz alanı dolduran binlerce vatandaşı hop oturtup hop kaldırdı. ‘Bordo-Mavi Gece’ adı altında düzenlenen gecede alanı dolduran vatandaşlara bordo-mavi bayrak dağıtıldı. Özel güne özel olarak hazırlanan Akçaabatlılar üzerlerinde formalarıyla muhteşem bir görüntü oluştururken, sanatçı Sinan Yılmaz ve saz ekibi de formaları ile sahne aldılar. 

Muhteşem havai fişek gösterileriyle renklenen gecede ‘O sene bu sene’ sloganı ile yola çıkan Trabzonspor’a da ‘Şampiyonluk için biz hazırız’ mesajı verildi. 
AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar ve Bahar Ayvazoğlu’nun yanı sıra, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve çok sayıda davetlinin izlediği programa yurtiçi ve yurtdışından konuk halkoyunları ekipleri de gösterileriyle renk kattı. Geceye sponsor olan firmalara ve konuk sanatçılara protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi.