Onur, “Sürmene Kurucu İlçe Başkanımız Sayın Abdullah Akyasan  ile birlikte Sürmene ilçe yönetimini bu sabah itibariyle resmi olarak Sürmene Kaymakamlığı’na teslim ettik. Kurucu ilçe başkanımızı ve oluşan ilçe yönetim kurulunu tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.
Ülkemizin içinde bulunduğu dönemde, yaşadığı zorluklar karşısında, hiçbir vatandaşımızın korkmaya ve yaşanılan olaylara kayıtsız kalmaya hakkı yoktur. İçinde bulunulan dönemde siyasi görüşü ne olursa olsun, amacı Vatana ve Millete katkı sağlamak isteyen tüm Vatandaşlarımızı, özellikle gençlerimizi sorumluluk almaya davet ediyorum, yarının Türkiyesi gençlerimizin elindedir.

‘’Bütün ilerlemeler, insan fikrinin eseridir. Fikri harekete getirmek, birinci işimiz olmalıdır. Fikir bir kere faaliyete başladı mı, her şey yavaş yavaş düzene girer ve düzelir. Fikrin serbest hareketi ise, ancak bireyin düşündüğünü serbest olarak söylemek, yazmak ve verdiği karara göre her türlü girişimde bulunmak serbestisine sahip olmakla mümkündür.” dedi. 

İlçe Başkanı Akyasan ise, “Saygıdeğer büyüklerim, kıymetli kardeşlerim, Sümene’ye DEVA olma yolunda ilk adımı atmış bulunmaktayız. Ülkemizin bu zor döneminde Vatana ve Millete DEVA olmak adına çıkılan bu yolda bizleri de bu davanın ve mücadelenin birer neferi yapan Demokrasi ve Atılım partisi Kurucu İlçe Başkanlığına layık gören Sayın Ali Babacan ve Kurucu il heyetine teşekkürlerimi sunuyorum. 

Demokrasi ve Atılım Partisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kaderini değiştirecek bir siyasi partidir. Ülkemizi ve gençliğimizi düştüğü bu durumdan kurtarmak, ortak bir gelecekte buluşmak adına çıktığımız bu yolda gayemiz demokrasi, adalet ve eşitlik çerçevesinde yarınlarda buluşmaktır. Partimizin kapısı siyasi ayrım gözetmeksizin Vatanını ve Milletini seven herkese açıktır. Bugünden itibaren tüm teşkilatım ile birlikte gece gündüz demeden Sürmenemizin dertlerini dinlemek ve devasını anlatmak üzere sahada olacağız.



Tüm bu duygu ve düşünceler ile tekrardan bu görevi bizlere layık gören kıymetli büyüklerime teşekkür ediyor, Sürmenemiz olmak üzere Vatana ve Millete hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim bizleri mahcup olanlardan eylemesin” diye konuştu. 

SÜRMENE İLÇE BAŞKANI ABDULLAH AKYASAN KİMDİR ?
1993 yılında Sürmene de doğan Akyasan, ilk ve orta öğrenimini Sürmene’de tamamladıktan sonra lise öğrenimini Araklı Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. Erzurum ATATÜRK Üniversitesi iletişim Fakültesinden mezun olan Akyasan, mezuniyetinin sonrasında çeşitli ulusal kanallarda görüntü yönetmenliği ve program yapımcılığı yapmıştır. 2018 yılından itibaren memleketi Sürmene’de tanıtım ve medya sektöründe hizmet vermektedir.

SÜRMENE İLÇE YÖNETİMİ

1
ABDULLAH AKYASAN
İLÇE BAŞKANI
2
AHMET ALTAY
YÖNETİM KURULU ÜYESİ
3
BUSE MAHMUT
YÖNETİM KURULU ÜYESİ
4
EMRE CAN EMUCE
YÖNETİM KURULU ÜYESİ
5
FETHİ CAN ULUBAY
YÖNETİM KURULU ÜYESİ
6
SEHER ÇETİN
YÖNETİM KURULU ÜYESİ
7
HAMİT İLERİ
YÖNETİM KURULU ÜYESİ
8
HALİL MİRAÇ ATEŞ 
YÖNETİM KURULU ÜYESİ
9
MUSTAFA KOL
YÖNETİM KURULU ÜYESİ