61SAAT HABER SERVİSİ - Fenerbahçelilerin iddialarını TBMM’de dile getiren Meral Akşener’in konuşmasıyla ilgili ne görüş belirteceği en çok merak edilen isim ise İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs oldu.. 
Daha önce Trabzonspor’un pilot takımı 1461’in Başkanlığını yapan ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyeliğine de aday olan Hüseyin Örs’u bu konuyla ilgili aradık ancak ulaşamadık. Örs, telefonlarını kapatırken sosyal medya hesaplarında da konuyla ilgili her hangi bir yorumda bulunmadı. 

ÖRS’ÜN SİVASSPOR MAÇI ÖNCESİNDE Kİ KONUŞMASI

Ancak tesadüf bu ki Örs, Sivasspor maçı öncesinde benzer iddialarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yapmıştı. 
Sivasspor maçı öncesinde 61saat’in sorusuna, “Trabzonspor, ligin daha altlarında olduğunda gündeme gelmeyen, ortaya atılmayan konular liderliğe yaklaştığımızda gündeme geliyor. Tahriklere kapılmayacağız. Çıkacağız, mert, bize yakışır şekilde adam gibi oyumuzu, topumuz oyayacağız.  Taraftarlarımıza sükunet çağrısında bulunuyorum. Biz kazandıkça, bu tür hariçten sataşmalar, yaftalar olacaktır. Biz onların üstesinde geleceğiz. Tek yapmamız gereken sağ duyuyu bırakmadan, gülerek 3 puanın zaferiyle çıkmak” ifadelerini kullanmıştı. 

AKŞENER’İN GRUP TOPLANTISINDA Kİ SÖZLERİ
Akşener, bugün ki Grup toplantısında Trabzonspor taraftarlarından tepki çeken sözleri ise şu şekilde: 
"Son günlerde spor kulüpleri arasında yaşanan tartışmaları biliyorsunuz. Fenerbahçe tribünlerinden yükselen sesleri de duyuyorusunuz. Ben spor kulüplerinin ya da başkanlarının kendi aralarındaki rekabetle ya da tartışmalarıyla ilgili değilim siyasetçilerin bu tartışmalara dahil olmaması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü siyasetin spora karıştığı ülkelerde sporun ileri gidemediğini dünya çapında sporcuların yetişemediğini biliyorum. Ancak ekonomiden anlamayan ekonomi bakanı damat bey bakanlıktaki başarısızlığıyla gündeme gelmekten yorulmuş olacak ki bu aralar anlamadığı bir diğer alanı -futbolu- karıştırmakla meşgul. Bursa'da AK Parti'ye oy vermiş bir Trabzonsporlu kardeşimiz geldi ne dedi biliyor musunuz? Spora siyaset katıyorlar sonra da benim takımımın alınteriyle kazandığı başarının tartışılmasına sebep oluyorlar. Çeksinler ellerini”