Trabzon’un Beşirli Mahallesi’nde açılan The Middle Coffe, şık dekorasyonu, dünya kahveleri, pastalar, çay, çikolata çeşitleri, soğuk içecekler ve meyve kokteylleriyle büyük bir beğeni topladı.

Müşterilerin ilgisi üzerine The Middle Coffe ikinci şubesini Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi’nde Vardallar Center’de açtı.

The Middle Coffe açılış kurdelesini AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, işyeri ortakları Furkan Öztürk, Fatih Öztürk, Cengiz Öztürk, Yusuf Salih Doğan iş adamları ve çok sayıda davetli birlikte kestiler.

''TRABZON BÖYLE MEKANLARI HAK EDİYOR''

Açılış töreninin ardından konuşan işletme ortaklarından Furkan Öztürk, ‘’Trabzon’un yerli markası olan The Middle Coffee’nin ilk şubesini Beşilir’de açtık. Müşterilerin yoğun ilgisi ve talepleri doğrultusunda ikinci şubemizi Kaşüstü’nde açmaya karar verdik. Bölgenin en yoğun güzergahı olan Vardallar Center’de ikinci şubemizi açarak müşterilerimize daha yakın olmayı tercih etti. Şık dekorasyonumuz ile müşterilerimize sıcak bir ortam sağlarken dünyada içilen bütün kahve çeşitlerini kendi markamız olan The Middle Coffee ile Trabzonlularla buluşturduk. Çok farklı bir menü ve farklı bir konsept tüm şehrimizin insanlarını kafemize bekliyoruz geldiklerinde gerçekten Trabzon böyle bir mekana hak ediyordu diyeceklerdir’’ 

''BOL KAZANÇLAR NASİP OLSUN''

Törene katılanlar adına konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ise, ‘’Bu açılıştan bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Arkadaşlarımız başarılar diliyorum. Cenabı Allah utandırmasın. Bol kazançlar nasip olsun. Birlik beraberlik içerisinde nice şubelere yelken açmanızı dilerim’’ dedi.

Davetlilier açılışın ardından The Middle Coffe’nin kahve çeşitlerini ve ikramları deneme şansı buldu.

KAŞÜSTÜ VARDALLAR CENTER'DE

The Middle Coffe, Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi’nde Vardallar Center’in ikinci katında hizmete açıldı.